Belangrijke oproep voor leiders, trainers, scheidsrechters en overige teamvrijwilligers!

Vanaf komend seizoen moeten teams vanaf Onder13 t/m senioren het wedstrijdformulier voorbereiden en verwerken via de mobiele telefoon. Invullen via de computer kan niet meer en dus is deze oproep van groot belang voor alle leiders, trainers, scheidsrechters, aanvoerders en eventuele overige teamleden. Het is belangrijk dat meerdere personen per team zich registreren, dus informeer ook je mede- vrijwilligers!

Geen smartphone? Stuur dan even een e-mail naar wedstrijdplanner@juventa12.nl.

Aanmelden ‘Wedstrijdzaken’ App van de KNVB!
Ga op je telefoon naar de Apple Store of Google Play Store en zoek de App ‘Wedstrijdzaken’ van ‘Sportlink Services’ op. Download deze gratis App op je telefoon. Open vervolgens de App en registreer je met het e-mailadres dat bij Juventa12 (en daarmee de KNVB) bekend is.

Geen officieel lid: Meld je dan aan met het e-mailadres welke als contactadres van uw zoon/dochter bij Juventa12 bekend is.
Foutmelding: Het gekozen e-mailadres is niet bekend bij de KNVB. Probeer een ander mailadres of mail wedstrijdplanner@juventa12.nl.

Indien de aanmelding gelukt is kun jij je aanmelden. Als het goed is zie jij vervolgens diverse informatie over jouw team. Is dit niet het geval, neem dan contact op via wedstrijdplanner@juventa12.nl of kom op aangegeven tijd naar de kantine van Juventa12.

Aangemeld? Bereid je dan vast voor met deze informatie

Download hier alle algemene informatie over deze App en het nieuwe mDWF (mobiel digitaal wedstrijdformulier).

Bekijk hier diverse introductie fimpjes

 

 

Bekijk tot slot alle informatie terug incl. meer materiaal!
Op de pagina van de Commissie Wedstrijdzaken vind je nog veel meer informatie!

Vragen?
Heb jij vragen, mail dan naar wedstrijdplanner@juventa12.nl!

Op maandagavond 21 augustus 2017 is er tussen 19:15 en 19:45 uur in de kantine van Juventa12 iemand aanwezig om te helpen bij de registratie van de App. Lukt het aanmelden niet of krijg je telkens de foutmelding, dan kan dat ter plaatse opgelost worden. Ook wanneer je geen informatie over jouw team vindt na het inloggen.

In de week van 28 augustus 2017 worden diverse momenten gepland waarop trainers, leiders en scheidsrechters geholpen kunnen worden omtrent hun eerste wedstrijd (2 september 2017). Informatie hierover volgt binnenkort.

387 Total Views 16 Views Today