Control Alt Delete, ZA2 moet de drie punten in Goor vergeten

Nadat Juventa’12 ZA2 vorige week met 2-1 wist te winnen van Daarle SP, stond afgelopen weekend de wedstrijd tegen GFC Goor op het programma. In het eerst duel stapte ZA2 als winnaar van het veld met een 4-1 overwinning. Zaak voor de mannen van trainer Patrick Kappert om de drie punten mee naar huis te nemen.

Het was geen zonnig weer vandaag, maar door de lichte mot regen was het toch fijn voetballen. Het hoofdveld van GFC was het decor van een onrustige 1e helft. ZA2 vocht tegen zichzelf en kon geen potten breken. Dat laatste deed GFC wel, alleen dan waren de Wierdenaren vaak het slachtoffer. De leidsman uit Goor liet het harde fysieke spel toe en daardoor kwam ZA2 niet lekker in z’n gebruikelijke spel. Dit resulteerde na 30 minuten voetballen voor een 1-0 voorsprong voor de mannen uit Goor. Uit een hoekschop wist Goor te scoren door een kopbal binnen te knikken. De bewaker van de doelpuntenmaker beweerde dat hij van hem een elleboog stoot kreeg waardoor hij werd gehinderd om de verdediger van het scoren af te helpen. Geer en Goor gingen niet goed samen in de eerste helft. Het spelbeeld in de eerste helft was dan ook niet om te gieren.

In de rust kregen de manschappen van ZA2 een stevige peptalk van Patrick Kappert. Er moesten meer duels gewonnen worden, de passing moet strak en goed zijn en we moesten meer onze tanden laten zien. De tweede helft begon dan ook vrij fanatiek. ZA2 rechtte zijn schouders en begon agressief aan het duel. GFC daarentegen leunde steeds meer achterover waardoor ZA2 het initiatief kon nemen. De vleugels werden veelvuldig opgezocht en dit leidde tot een paar mooie opgezette aanvallen. Deze aanvallen resulteerde in een aantal goede kansen voor de Wierdenaren. Zo wist Tom Asbreuk tot tweemaal toe niet te scoren van dichtbij, stuitte Mike Paauwe ook op de keeper en kon Jeremy Kappert de keeper uit Goor ook niet passeren. Ietwat pech voor de jongens, maar de manier waarop ZA2 het initiatief in eigen handen nam was positief.

GFC Goor kwam in de tweede helft weinig in het spelbeeld voor en had zichtbaar moeite met het nu fysieke spel van ZA2. Helaas voor de Wierdenaren viel uit een snelle counter de 2-0. De leidsman floot dan ook direct af. Nick Hobert had de laadkar voor de 3 punten al meegenomen, maar helaas werden de drie punten over de verkeerde schutting gegooid.

166 Total Views 1 Views Today