Even voostellen: Erwin Udes trainer JO17-1 (B1)

Ergens in augustus zal ik pas met de meeste mensen persoonlijk kennis kunnen maken. Maar om jullie toch een idee te geven wie ik ben, heb ik dit stukje geschreven.

Mijn naam is Erwin Udes, 45 jaar oud en woon in Bathmen. Ik ben getrouwd met Ilse en we hebben 3 kinderen, Dylan van 13, Charissa van 11 en Naomie van 9. Dylan is geboren met een ernstige hartafwijking. Hij heeft een aantal zware operaties ondergaan. De toekomst voor hem is onzeker. De cardiologen zijn erg tevreden hoe het nu met Dylan gaat. Hij zit zelfs op voetbal, bij ABS te Bathmen.

Ik ben geboren in Hengelo (Ov.) en heb altijd in Borne gewoond. In de jeugd heb ik bij BVV Borne gevoetbald. Ik moest het vroeger altijd hebben van mijn techniek en inzicht. Ik speelde in de jeugd voornamelijk op de rechtsbuiten positie, maar kon ook goed uit de voeten op het middenveld.
Na de jeugd ben ik bij vv NEO gaan voetballen. Aangezien ik in militaire dienst ging en niet kon trainen, kwam ik in het 5e te spelen met allemaal oud 1e spelers. Het jaar daarop hebben ze mij gevraagd voor de A-selectie en heb daar een aantal jaren in het 2e gespeeld. Ik heb toen ik bij NEO speelde mijn JVT (Jeugdvoetbaltrainers-diploma) gehaald en heb de C4 en de C2 (destijds 2e klasse) een aantal jaren getraind.

Nadat we zijn verhuisd naar Deventer, heb ik een jaar de C1 van Sportclub Deventer getraind. Aangezien ons huis te klein werd en mijn vrouw zwanger was van Charissa, zijn we in Bathmen gaan wonen. We wonen nu 11 jaar in Bathmen en ik ben o.a. 5 jaar trainer geweest van ABS B1. Hoogtepunt is het promoveren naar de 1e klasse. Verder ben ik nog een seizoen trainer geweest van Bornerbroek A1, 2 seizoenen van AZC C1 uit Zutphen (1e klasse), 2 seizoenen van Holten C1 (2e klasse) en afgelopen seizoen heb ik Borne B1 getraind.
Met veel energie en positiviteit ga ik het komende seizoen tegemoet en samen met mijn leiders, assistent trainer en de leergierige groep jongens hebben we als doel iedereen een stap verder te brengen in zijn ontwikkeling als voetballer en mens.

Ik hoop een mooi seizoen tegemoet te gaan bij Juventa’12.

Sportieve groet,

Erwin Udes

361 Total Views 5 Views Today