Ik geef de pen door…

Mijn naam is Ulrieke de Jong, wij hebben twee jongens die voetballen in respectievelijk JO-13 en JO-15. Op zaterdag zijn we met ons gezin vaak te vinden op en om het veld. Toen ik zo’n zeven jaar geleden voor het eerst bij Juventa’12 (toen nog Omhoog) over de vloer kwam was ik behoorlijk onder de indruk van de organisatie die gepaard gaat met het verenigingsleven. Ik heb veel respect voor alle ouders/verzorgers en leden die ulriekevrijwilligerswerk uitvoeren binnen de vereniging. Samen met hen en onze sponsoren is het mogelijk om een goed functionerende voetbalvereniging te zijn.

Sinds drie jaar ben ik actief als voorzitter binnen de beheerscommissie. We zijn met onze commissie verantwoordelijk voor de gang van zaken binnen ons clubhuis. Barbezetting, inkoop, verkoop, beheer, daar komt best veel bij kijken. We proberen de kantine tijdens doordeweekse avonden (onze leden) en tijdens het weekend (vrijwilligers) altijd open te hebben voor leden en bezoekers. Het is fijn dat de kantine loesjetoegankelijk is voor een kop koffie, ranja, iets uit de keuken, een welverdiend biertje na de wedstrijd of als plek om elkaar te ontmoeten.

Mocht je ook een steentje bij willen dragen en lijkt het je leuk om (2x per jaar of vaker) in het weekend bardienst te draaien bij onze gezellige vereniging meld je dan aan via u.dejong@juventa12.nl. Ervaring is niet vereist.

Ik geef de pen door aan Roy Leusenkamp van de wedstrijdzaken commissie.

434 Total Views 1 Views Today