Ik geef de pen door…

Mijn naam is Roy Leusenkamp, 26 jaar en woonachtig in Wierden. Sinds mijn 6e speel ik voor deze vereniging waar ook de rest van het gezin actief is. Mijn vader is leider van ZA3, moeder verzorgt enkele keren per jaar de koffie bij thuiswedstrijden van het 1e en mijn beide broertjes (Jordy en Yoran) voetballen in ZA3 en verrichten eveneens diverse vrijwilligerstaken.IMG_4572

In 2010 richtte ik in samenspraak met het toenmalige bestuur de ZaterdagSenioren op. Inmiddels bestaand uit 3 teams waar ik nog altijd speler en elftalleider ben van de ZA2. Naast het voetballen ben ik ook voor de club actief als vrijwilliger. Op dit moment ben ik voorzitter van de Commissie Wedstrijdzaken, lid van de ICT-Commissie (publicaties website), medeorganisator van SummerJuve en verricht daarnaast nog diverse hand-en-span diensten.

Het begon rond het jaar 2000 toen ik benaderd werd om lootjes te verkopen tijdens wedstrijden van ons 1e elftal. Niet veel later organiseerde ik met hulp van vrienden ook het Sv. Omhoog tafeltennistoernooi en het Wiezo-straatvoetbaltoernooi. Vanaf 2008 begon ik mijn trainerscarrière bij de D3 gevolgd door de onder11 en selectie-elftallen in de E-categorie. Helaas heeft drukte er toe geleid dat ik het trainen van de jeugd heb moeten opzeggen.

Vanuit mijn kant sluit ik graag deze rubriek met een oproep aan iedereen binnen onze vereniging. Samen met de andere vrijwilligers uit de eerder genoemde commissies verrichten we ontzettend veel en goed werk. Maar een beetje hulp zou erg welkom zijn! Wil jij helpen als wedstrijdsecretaris, redactielid website of bijvoorbeeld scheidsrechter? Stuur dan een mail naar wedstrijdplanner@juventa12.nl.

Ik geef de pen door aan Bas Schasfoort, succes Bas!

339 Total Views 1 Views Today