Nieuwe trainer Juventa’12 JO15-1

Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Joost van Heteren, 22 jaar oud uit Almelo. In het dagelijks leven ben ik student Sportkunde op de CALO in Zwolle en ben ik actief als trainer in binnen- en buitenland.

Vanaf mijn 14e begon ik als trainer bij Oranje Nassau Almelo waar ik drie seizoenen gewerkt heb. Vervolgens ben ik naar SV Almelo gegaan waar ik de afgelopen vier seizoenen als selectietrainer actief was bij JO13-1 en JO15-1. Behalve in de regio Almelo ben ik sinds mijn 18e druk bezig geweest ook Internationaal actief te worden. Deze droom werd werkelijkheid op mijn 20ste toen ik als trainer naar Brazilië ben afgereisd om te gaan werken in de sloppenwijken van Rio de Janeiro. Een geweldige tijd in hét voetballand van de wereld wat smaakte naar meer. Mede dankzij deze ervaring trad ik afgelopen zomer in de voetsporen van Foppe de Haan waarmee ik aan mijn tweede buitenlandse avontuur begon. Als bondscoach van Tuvalu was ik 5 weken actief op een van de meest afgelegen plekken ter wereld. Een unieke ervaring die mij de nodige media-aandacht en nieuwe kansen heeft opgeleverd. Zo ben ik sinds januari actief bij Heracles Almelo als coördinator van de Heracles Almelo Soccer Camps en druk met een nieuwe buitenlandse uitdaging.

Wat voor mij nog ontbrak was een nieuwe club in de regio waar ik aan een mooie uitdaging mag werken en mezelf verder kan ontwikkelen! Bij deze ben ik blij te mogen melden dat ik die gevonden heb bij Juventa’12 JO15-1. Het lijkt me leuk kennis te maken en ik kijk er naar uit om te starten bij deze mooie club!

387 Total Views 6 Views Today