Nieuwe trainer Vrouwen 1 Zondag Juventa´12

Op 14 juni 2017 hebben we, onder de bezielende leiding van onze nieuwe voorzitster Ulrieke de Jong,  het contract getekend met de nieuwe trainer van Vrouwen 1  Juventa´12.  Namens het bestuur, de technische commissie en vrouwenafdeling willen we Thomas Klokkers welkom heten bij Juiventa´12. Hieronder stelt hij zich zelf voor.

Mijn naam is Thomas Klokkers, 35 jaar, geboren en getogen Tubbergernaar, getrouwd met Marli en samen hebben we 2 dochters Diede (6) en Wies (4). Vanaf mijn 7e ben ik al op de voetbalvelden te vinden. Dat is begonnen bij TVC’28 in de F-jeugd waarna ik de hele jeugdafdeling doorlopen heb. Op mijn 19e ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met meisjesvoetbal. Ik ben toen 2 seizoenen trainer/coach geweest van de meisjes E-jeugd.

Daarna ben ik nog enkele jaren actief geweest als speler in de senioren. Na mijn actieve loopbaan ben ik als leider actief gebleven bij de herenafdeling van TVC’28. Tot ik 4 seizoenen geleden benaderd werd om trainer te worden van de vrouwen 1 (destijds zaterdag) van TVC’28. Aangezien ik al bekend was met het meisjes- en vrouwenvoetbal en dat een warm hart toedraag, heb ik die kans met beide handen aangegrepen. Eerst 2 seizoenen als trainer, en de laatste 2 seizoenen als trainer/coach. Een geweldige tijd met een een geweldige groep vrouwen. Na het huidige seizoen zal ik stoppen bij de vrouwen 1 (nu zondag) van TVC’28. Puur om het feit dat er weer een nieuw en fris gezicht voor de groep moet komen.

Dit seizoen zaten we bij de vrouwen 1 van Juventa’12 in de competitie. Na de wedstrijd in Wierden ben ik in gesprek geraakt met Nicolien. Waarin ik aangaf te stoppen bij TVC’28, gaf Nicolien aan dat zij op zoek waren naar een nieuwe trainer. Daarna volgde een eerste gesprek samen met Nicolien, Rob, Anouk, Sharon en Rosalie. Een erg positief gesprek waarin mij gevraagd is of ik een proeftraining zou willen geven. Om te kijken of er een klik zou zijn tussen de speelsters en mijzelf, en om eventuele twijfelaars over de streep te trekken om door te gaan. Na de proeftraining bleek van beide kanten dat we graag volgend seizoen samen met elkaar aan de slag gaan. Daar ben ik erg blij mee en trots op. Het feit dat zowel TVC’28 als Juventa’12 erg gemoedelijke en familiare clubs zijn maakt de overstap alleen maar makkelijker voor mij.  Persoonlijk heb ik erg veel zin in deze nieuwe uitdaging en ik wil daarom de club Juventa’12, de speelsters en staf van vrouwen 1 bedanken voor hun vertrouwen. In het bijzonder wil ik Nicolien en Rob nog even bedanken voor de prettige gesprekken en gastvrijheid. Tot volgend seizoen bij Juventa’12.

Met sportieve groet, Thomas Klokkers

vr1 contract vr1 hand

307 Total Views 4 Views Today