2e editie Juventa 2-daagse in de herfstvakantie!

Na een groot succes van vorig jaar biedt Juventa’12 alle jeugd van O8 t/m O13 ook dit jaar weer twee gratis clubdagen vol activiteiten aan.

De 2-daagse, dit jaar in het thema ‘Champions League’, wordt georganiseerd op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober van 10.00 uur – 15.00 uur.

Programma Juventa 2-daagse.
De 2e editie van de Juventa 2-daagse wordt georganiseerd met als thema: Champions League! Wie lukt het om net als Virgil van Dijk de finale van de Champions League te halen?

Alle deelnemers zullen ervaren hoe het is om net als Ajax vorig seizoen, te spelen in de Champions League. Tijdens de Juventa 2-daagse zullen de deelnemers onder leiding staan van spelers van het 1e elftal en selectie trainers van Juventa’12.

Het programma omvat verschillende trainingsvormen, teambuildingsactiviteiten en natuurlijk verschillende Champions League wedstrijden. Ga jij scoren als Lieke Martens of misschien wel als Frenkie de Jong. Hoe gaaf is dat?
– Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken.
– Tips & trucs van eerste elftalspelers van Juventa’12.
– Champions League spellen!
– Voetbalactiviteiten in combinatie met leuke spelactiviteiten.
– Champions League Quiz.
– 2 dagen lang voetbalplezier!

Het beloven 2 geweldige voetbal- dagen te gaan worden in de herfstvakantie, die je zeker niet mag gaan missen! Jij komt toch wel in shirtje van je favoriete club?
Voor inschrijven mail naar: 2daagse@juventa12.nl ( Inschrijven is mogelijk t/m uiterlijk vrijdag 18 oktober!)

Contactpersoon: Mats Knol, 06-36426760

Dit vind je misschien ook leuk...