SummerJuve 2019: 23 teams, nog 1 plek vrij!

Vorige week wisten wij u te melden dat wij als organisatie 4 extra plaatsen hebben gecreƫerd met een totaal van 20 teams voor de 5e editie van SummerJuve. Binnen een week hadden wij maar liefst 7 nieuwe aanmeldingen, waarna wij hebben besloten om het toernooi uit te bereiden naar het maximale aantal van 24 teams! Hierdoor is er nu nog 1 plek vrij!

Wil jij op zaterdag 15 juni 2019 ook deelnemen aan SummerJuve? Meld je dan aan!

Deelnemen kan al vanaf 18 jaar en kan ook voor niet-leden van Juventa’12! Een gezellig toernooi spelen met collega’s, je vriendengroep, je elftal of wellicht wat oud-spelers? Man of vrouw, 18 jaar of 50 plusser.. Iedereen kan deelnemen, of je nou kunt voetballen of totaal niet. Meld je aan via onze website SummerJuve.nl!

Handig te weten:

SummerJuve is een gezellig voetbaltoernooi voor personen vanaf 18 jaar. Teams spelen op halve velden 7 tegen 7 met pupillendoeltjes. Alle teams spelen meerdere wedstrijden en voor een aantal is een leuke prijs beschikbaar. De wedstrijden starten omstreeks 13:00 uur, de finale is omstreeks 17:15 uur. Tijdens en na afloop van het toernooi is op ons gezellig ingerichte buitenterras (deels overdekt) een DJ aanwezig, houden we een loterij en kun je voldoende versnaperingen verkrijgen.

Kijk ook op onze website SummerJuve.nl of op ons Facebook-account!

De aftermovie van editie 2017:

Dit vind je misschien ook leuk...