Afscheid Patrick Rikmanspoel en Alfons Nijboer, Welkom Martin Peterink!

Tijdens de ALV hebben Patrick en Alfons afscheid genomen van het bestuur van Juventa’12.
Alfons, is 6 jaar secretaris van het bestuur geweest naast zijn drukke baan als vader en projectmanager bij Trebbe. Een man met meerdere petten bij Juventa ‘12: gebouwencommissie en de JOG-groep (vrijwilligers die doordeweeks het complex bijhouden zodat het gebouw en de velden er altijd netjes bijliggen), ballenhokcommissie en ook stadionspeaker. Alfons waarderen wij als een rustig en betrouwbaar bestuurslid met enorm veel kennis van de vereniging. Gelukkig blijft Alfons nog nauw betrokken bij Juventa en zal hij zich bezig blijven houden met de gebouwencommissie.
Patrick, is 3 jaar betrokken geweest bij het bestuur als algemeen lid maar vooral ook vanuit de technische kant van Juventa ‘12. Naast ook een drukke baan als hoofd administratie bij de Hegeman Holding, spelend lid van het 4e elftal, leider, trainer en vader. Patrick is altijd heel gedreven en een organisatietalent. We zijn dan ook blij dat hij in de technische commissie zijn steentje blijft bijdragen, in een rol die helemaal bij hem past.

Alfons en Patrick: nogmaals hartelijk dank voor jullie enorme inzet!

We willen, als opvolger van Alfons, Martin Peterink van harte welkom heten. Martin heeft een aantal jaren bij Juventa gevoetbald toen hij in Wierden kwam wonen, maar is daar vanwege fysieke problemen mee gestopt. Zijn zoontje is onlangs begonnen bij de mini’s en in die hoedanigheid is hij weer betrokken bij de club geraakt. Met zijn jarenlange ervaring bij Emos, zijn technische kennis en zijn persoonlijkheid denken wij een waardevolle aanvulling van het bestuur te hebben gevonden.

Daarnaast zijn wij nog steeds op zoek naar aanvulling van het bestuur zodat wij onze taken ook goed kunnen blijven vervullen. We zoeken vooral nog mensen met voetbaltechnische kennis of iemand die zelf bij de senioren voetbalt of mensen die al jaren bij de club zitten en wel een keer wat in het bestuur willen gaan doen. Het is een mooie en gezonde vereniging waar we trots op zijn. We vergaderen 1 keer per maand. Ken je iemand of ben je zelf zo iemand, laat van je horen.

Theo Tijhuis; theotijhuis@hotmail.com
Ulrieke de Jong; voorzitter@juventa12.nl
Michel Spoolder: penningmeester@juventa12.nl
Martin Peterink: secretaris@juventa12.nl
Sandy Stamsnijder: sandy.stamsnijder@juventa12.nl

Dit vind je misschien ook leuk...