Aftrap nieuw voetbalseizoen voor de JO8, JO9 en JO10

Eindelijk is het dan weer zo ver, we mogen weer lekker voetballen. Na alle problemen die de Corana crisis heeft veroorzaakt ziet het er naar uit dat we dan toch echt mogen gaan voetballen en dat we in september weer beginnen met de (beker)wedstrijden!

Omdat we dit seizoen ook de trainingen voor de JO8, 9 en 10 op een andere wijze vorm gaan geven (zie ook hier), trappen we dit seizoen op een andere wijze af en wel op zaterdag 22 augustus aanstaande van 10:30 tot 13:00 uur met een Voetbalochtend voor de JO8, 9 en 10 teams. Dit is gelijk de eerste training van het seizoen.

In de pauze is er voor de kinderen een broodje knakworst met ranja. Na afloop krijgen de kinderen nog een ijsje.

Tijdens deze Voetbalochtend laten wij de trainers en spelers kennismaken met de VTON systematiek die we binnen Juventa ’12 gaan gebruiken. Deze dag zal dan ook onder begeleiding staan van Carlo Kastermans van de VTON en de Twentsche Voetbalschool en Remco van Leeuwen van de Twentsche Voetbalschool Selectieteams.

Naast deze Voetbalochtend zal er ook een ouderbijeenkomst voor deze leeftijdscategorieën georganiseerd worden om ook de ouders bij te praten over het komende seizoen. Deze ouderbijeenkomsten zijn op:

  • JO8 – woensdag 19 augustus 2020 om 19:00 uur;
  • JO9 en JO10 – dinsdag 25 augustus 2020 eveneens om 19:00 uur

Beide in de kantine van Juventa `12. Graag zouden we zien dat per kind er 1 ouder hierbij aanwezig is.

LET OP: in verband met de corona maatregel kunnen ouders helaas niet bij de Voetbalochtend aanwezig zijn! Wij verzoeken jullie hier rekening mee te houden! Ouders van de JO8 teams mogen de spelertjes begeleiden totdat de activiteiten gestart zijn! (1 ouder per kind).

Wij wensen iedereen alvast heel veel plezier in het komende seizoen!

TC Jeugd Juventa’12

Dit vind je misschien ook leuk...