as zaterdag 845: Kampioenswedstrijd Juventa MO11-1 – Luctor MO11-1

Beste sportvrienden en vriendinnen,

As zaterdag speelt ons meidenteam MO11-1 de wedstrijd om het kampioenschap in de 2e klasse. Juventa is tot op heden nog zonder puntverlies en Luctor heeft tot nu toe slechts 1 nederlaag geleden (In Almelo tegen Juventa). Het verschil tussen beide teams bedraagt met nog 2 speelronden 5 punten. Dus bij een gelijkspel of overwinning is Juventa MO11-1 kampioen!

Juventa MO11-1 bestaat uit 11 fantastische meiden, waarvan een groot deel al vanaf de mini’s voetbalt bij Juventa. Eind vorig seizoen / begin van dit seizoen is het team ook nog eens versterkt met een paar nieuwe meiden. De inzet, leergierigheid en enthousiasme spatten er vanaf op de trainingen en in de wedstrijden. Hier kan menig jongensteam nog eens een voorbeeld aan nemen! Daarnaast mogen we de rol van de ouders hierin ook niet onderschatten: aanmoedigen langs de lijn, taarten bakken bij thuiswedstrijden, feestjes organiseren, het kan niet op.

Ons team bestaat uit: Jolijn Guikema, Suus Woolderink, Eva Rouweler, Emma-Sophie Soek, Indy Hummelink, Sinne Gierveld, Celeste del Grosso, Lian Rikmanspoel, Lynn Bolscher, Famke Groote Stroek en Famke oude Booijink.
Het zou voor deze meiden een fantastische prestatie zijn als ze de titel weten te pakken.

De wedstrijd begint a.s. zaterdag om 8.45 op ons hoofdveld. Naast ons speelt tegelijkertijd onze meiden van MO13-2 hun wedstrijd tegen De Tukkers. Juventa MO13-2 is ook een fantastisch meidenteam, dat 2 weken geleden al voor de 3e keer op rij kampioen is geworden!!! Heeft ons gezamenlijk trainingskamp in juni op De Stoetenslagh dan toch z’n vruchten afgeworpen? Kom zaterdag allemaal kijken en moedig onze meiden aan, want ze verdienen het!

Ook nog goed om te vermelden is dat ons jongste meidenteam JO9-4M, onder de bezielende leiding van Mayke en Barbara, afgelopen zaterdag de eerste overwinning heeft behaald in de jongenscompetitie. Top gedaan! Daarnaast staan de meiden van Juventa MO11-2 op een zeer verdienstelijke 2e plaats, MO13-1 en MO15-1 keurig in de middenmoot en heeft onze MO17-1 zelfs ook nog een kans op het kampioenschap. Ook bij onze mini’s zien we alweer veel nieuwe meiden. Kortom: meidenvoetbal leeft bij Juventa!! Wil je hier onderdeel van zijn, meld je dan aan bij onze mooie club!!
MO11-1

Dit vind je misschien ook leuk...