Bardienst door ouders

Het voortbestaan van een amateurvereniging valt of staat bij de inzet van  vrijwilligers. Sommigen zie je op of langs het veld, of achter de bar in de kantine. Veel andere vrijwilligers zijn een stuk minder zichtbaar. Samen vervullen zij elke week weer een belangrijke rol in het mogelijk maken van het amateurvoetbal voor uw kind.

Als actieve voetbalvereniging vinden wij het belangrijk dat onze kantine tijdens het weekend is geopend. We willen onze leden en gasten de mogelijkheid bieden om een kopje koffie of frisdrank te drinken, een versnapering te eten en een plek te bieden waar men elkaar kan ontmoeten.

Om de barbezetting voor volgend seizoen rond te krijgen, doen wij een beroep op alle ouders/verzorgers van onze jeugdleden O8 t/m O17, uw hulp is hard nodig! Ieder team zal gemiddeld twee keer per jaar verantwoordelijk zijn voor een dagdeel bardienst op zaterdag. Een dagdeel is van 8.00 tot 13.00 of van 13.00 tot 18.00. Bij de indeling van de teams voor barbezetting wordt rekening gehouden met een thuisspeeldag van uw kind. Ouders ontvangen via de trainer/leider het schema en uitgebreide informatie voor de bardiensten.

Namens de club willen wij u alvast hartelijk danken voor de medewerking. U zorgt er samen voor dat onze kinderen bij een gastvrije, gezellige club voetballen met een toegankelijke, open kantine!

Voor vragen of informatie over de bardiensten kan contact worden opgenomen met

de Beheers Commissie, contactpersoon Veronique Ekkelenkamp 06- 42201427

Dit vind je misschien ook leuk...