BELANGRIJK: Overstap naar het zaterdag seniorenprestatievoetbal

De laatste jaren zijn er veel zondagverenigingen in de regio met hun prestatieteams overgestapt van de zondag naar de zaterdag. Daarmee zijn deze verenigingen tegemoetgekomen aan de wens van veel jeugdleden en jonge senioren die graag op de zaterdag willen (blijven) spelen. Het bestuur heeft een werkgroep ingesteld die afgelopen weken heeft onderzocht of er draagvlak bestaat om bij Juventa’12 diezelfde overstap te maken. Dit onderzoek is niet door het bestuur zelf uitgevoerd maar door een daarvoor opgerichte werkgroep. Die werkgroep is onder meer gevraagd om het bestuur te adviseren over de vraag of er voldoende draagvlak binnen de vereniging bestaat voor een dergelijke overstap maar ook of die overstap praktisch uitvoerbaar is.

Het bestuur vindt de mening van de leden van Juventa’12 belangrijk. In normale tijden zou er een ALV georganiseerd worden maar dat kan door de corona maatregelen helaas niet. Om onze leden toch bij de beslissing te betrekken, heeft het bestuur besloten om zowel een vragenuur als een stemming te beleggen.

In de bijlage is er namens het bestuur een brief toegevoegd met een toelichting en de te nemen vervolgstappen. Het uitgebreide verslag van de werkgroep is daarbij ook toegevoegd.

Het Bestuur

Zaterdag – Zondagvoetbal

Dit vind je misschien ook leuk...