BELANGRIJKE INFO OVER KOMENDE WEDSTRIJDEN/TRAININGEN

Corona en gevolgen wedstrijden/activiteiten Juventa

Het aantal besmettingen met corona neemt weer toe. Helaas is ook in elk geval 1 lid van Juventa positief getest. Het bestuur heeft contact gehad en de persoon is niet bij Juventa geweest vanaf de besmetting. Verder contactonderzoek verloopt via de GGD.

Wat betekent de toename van het aantal besmettingen in onze omgeving nu voor de wedstrijden en activiteiten van Juventa?

Volg de adviezen van het RIVM op: heb je klachten? Laat je testen en kom niet naar de voetbal tot aan de testuitslag. Ben je positief getest, dan volg je de adviezen van het rivm op en kom je 14 dagen niet naar de voetbal. Informeer iedereen die in contact geweest is met je en adviseer hen om niet nara de voetbal te komen…zie hieronder:

Ben je in contact geweest met iemand die geen klachten maar wel positief getest is, dan kom je minimaal 72 uur (vanaf de testuitslag van de besmette persoon) niet naar de voetbal, ook al heb je geen klachten.

Ben je in contact geweest met iemand die wel klachten heeft en ook positief getest is, dan kom je minimaal 14 dagen niet naar de voetbal, ook al heb je zelf geen klachten.

Kom je terug van vakantie van een oranje of rood land, dan kom je 14 dagen niet naar de voetbal als je 13 jaar of ouder bent.

Als een team met de wedstrijden in de problemen komt door onderbezetting vanwege quarantaine, kan er contact opgenomen worden met het wedstrijdsecretariaat. Die overlegt dan met de knvb

Dit vind je misschien ook leuk...