Ben jij een administratief talent?

Juventa ’12 is met ingang van het komende seizoen dringend op zoek naar versterking voor haar Commissie Wedstrijdzaken. Deze commissie regelt achter de schermen alles omtrent de geplande wedstrijden. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van velden en kleedkamers, toekennen van scheidsrechters, wedstrijdwijzigingen en afgelastingen, oefenwedstrijden en planning winterstop, algemene communicatie en nog veel meer!

Welke functies staan te popelen om een talent?

 1. 2e Wedstrijdsecretaris

Als wedstrijdsecretaris ben jij de persoon die onderhandelt over een wedstrijdwijziging tussen onze leider en het wedstrijdsecretariaat van de andere vereniging. Één van beide dient een verzoek in om een wedstrijd te verplaatsen (in datum en/of tijd) en jij neemt als wedstrijdsecretaris contact op met de andere partij. Samen probeer je een alternatieve datum te vinden en deze vast te leggen via de KNVB.

 • Je vervult de functie in teamverband
 • Je vervult de functie vanuit huis via een gezamenlijke mailbox
 • Je beschikt over een PC/Laptop en een Smartphone
 • Gemiddeld 30 – 90 minuten per week (door thuiswerk zelf in te plannen)

 

 1. Functionaris toernooien en oefenduels

Als functionaris toernooien en oefenduels ben jij de persoon die uitnodigingen voor toernooien verzamelt, communiceert en onze teams voor inschrijft. Ook communiceer jij tussen onze teams en het wedstrijdsecretariaat van de andere vereniging bij aanvragen voor oefenwedstrijden (m.u.v. de periode in de winterstop). Zowel de toernooien als vastgelegde oefenwedstrijden plan je vervolgens in.

 • Je vervult de functie zelfstandig
 • Indien nodig/gewenst is extra ondersteuning binnen de commissie aanwezig
 • Je vervult de functie vanuit huis via een gezamenlijke mailbox
 • Je beschikt over een PC/Laptop of Smartphone
 • Oefenduels: gemiddeld 30 minuten per week (door thuiswerk zelf in te plannen)
 • Toernooien: vanaf de winterstop gemiddeld 30-60 minuten per week (zelf in te plannen)

 

 1. Scheidsrechters

Ondanks de inzet van een groot aantal scheidsrechters hebben we er nooit genoeg. Helaas komt het wekelijks nog voor dat teams zelf moeten zorgen voor een scheidsrechter waardoor regelmatig wedstrijden worden gefloten door leiders/trainers/ouders (allen met de beste bedoelingen!). Als commissie willen we dit voorkomen en dus zijn we op zoek naar nieuwe scheidsrechters! Mogelijkheden weten? Mail scheidsrechter coördinator Erwin van Rijswijk via scheidsrechter@juventa12.nl voor meer informatie en mogelijkheden (geheel vrijblijvend).

 

Ben jij een administratief talent en wil jij wat voor onze prachtige club betekenen? Lijkt één van bovenstaande openstaande vacatures iets voor jou of ken je iemand die dit weten moet? Je zou ons enorm helpen! Je gaat de club steunen op vrijwillige basis en bent geheel vrij om te stoppen indien gewenst.

Mail voor meer informatie en/of interesse naar Roy Leusenkamp via wedstrijdzaken@juventa12.nl

Dit vind je misschien ook leuk...