Corona-maatregelen update

Vrijdagavond was er een persconferentie waarin nieuwe coronamaatregelen zijn afgekondigd die gelden vanaf 13 november om 18 uur. Deze maatregelen hebben ook gevolgen voor Juventa ’12.

We zijn blij dat we kunnen blijven trainen en voetballen. Vanuit de knvb hebben we tot nu toe de volgende regels gekregen, het kan zijn dat deze nog worden aangevuld:

  • publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die noodzakelijk aanwezig zijn voor de trainingen en wedstrijden zoals trainers, leiders, scheidsrechters, coaches, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • in de kantine, het terras en kleedkamers is een coronatoegangsbewijs voor alle personen ouder dan 18 jaar verplicht.
  • ook zijn vaste zitplaatsen in de kantine verplicht
  • de kantine moet uiterlijk om 20 uur dicht zijn.

Wij hebben besloten dat de kantine doordeweeks gesloten blijft.

Omdat er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn, wordt de groep die niet zelfstandig kan omkleden/douchen verzocht dit thuis te doen.

De voorste parkeerplaats zal vanaf maandag weer autovrij zijn voor ouders om hun kinderen op te halen.

De standaard maatregelen blijven van kracht: bij klachten blijf je thuis en laat je je testen. Daarnaast blijft het wenselijk om je handen regelmatig te wassen en 1,5 meter afstand te houden. Bij een positieve test graag een melding naar 06-13150584.

Heb je geen geldig CTB: ga niet in discussie met degene die controleert want die heeft de regel niet bedacht en de vereniging ook niet. Wij hebben er als club belang bij dat we kunnen blijven voetballen en dat de kantine zoveel als mogelijk open kan zijn.

Voor de zaterdagen en zondagen is een professioneel bedrijf ingehuurd die de controle op CTB gaat uitvoeren.

Dit vind je misschien ook leuk...