Corona: Nieuwe maatregelen

Het kabinet heeft tot nieuwe maatregelen besloten in de strijd tegen Corona. Per 25 september 2021 is het verplicht voor personen van 13 jaar en ouder om een Coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, herstel- of testbewijs) te tonen in onder andere de horeca. Ook een voetbalkantine valt onder de horeca. Het Coronatoegangsbewijs kun je tonen met de CoronaCheckapp of een papieren bewijs in combinatie met een legitimatiebewijs.
Dit geldt alleen als je wilt plaatsnemen in de voetbalkantine. Als je alleen wat afhaalt of buiten op het terras plaatsneemt, is het tonen van het Coronatoegangsbewijs niet noodzakelijk.
Als je geen geldig Coronatoegangsbewijs kunt laten zien, is het niet toegestaan om in de voetbalkantine te gaan zitten of langdurig te blijven.

Wil je plaatsnemen in de voetbalkantine, laat dan je Coronatoegangsbewijs en je ID-bewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) zien aan het barpersoneel. Zij checken het bewijs en geven je een polsbandje waarmee je de hele dag toegang hebt tot de voetbalkantine.

Wij hopen op ieders positieve medewerking!

Dit vind je misschien ook leuk...