Corona protocol Juventa’12

Het bestuur van Juventa’12 heeft samen met de beheercommissie en de werkgroep corona het corona protocol van Juventa ’12 opgesteld. Dit protocol is opgesteld om het opstarten van alle voetbalactiviteiten en de heropening van de kantine (en in een later stadium de kleedkamers) in goede en vooral veilige banen te leiden. Hierbij is rekening gehouden met de richtlijnen vanuit de veiligheidsregio en de KNVB.

Wij verwijzen graag naar de bijlage voor dit protocol waarin ook de looproute op ons sportcomplex is opgenomen.

De werkgroep corona is het eerste aanspreekpunt voor vragen over dit protocol of andere vragen met betrekking tot corona. Deze werkgroep bestaat uit de onderstaande personen:

– Angelique Boddeman (Coördinator corona Juventa’12)

– Martin Nijland (Technische commissie)

– Jordy Leusenkamp (Beheercommissie)

De ontwikkelingen met betrekking tot corona wijzigen continue. Dit betekent dus ook dat bepaalde punten die nu afgesproken worden gewijzigd kunnen worden en dat er extra maatregelen genomen moeten worden of juist minder omdat het heel soepel loopt. Wij rekenen hierbij op ieders begrip en medewerking.

De werkgroep corona zal deze ontwikkelingen blijven volgen en waar nodig zorgen voor de benodigde aanpassingen en onze leden daarover informeren.

Belangrijk blijft de zelfverantwoordelijkheid van alle leden en aanwezigen op ons sportcomplex.

 

Het Bestuur

Coronaprotocol Juventa ’12 augustus 2020

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...