Corona-update 02-06-2021

Beste leden en bezoekende teams van de Regiocup,

Er is gelukkig weer meer mogelijk. De Regiocup voor de jeugd onder de 18 gaat door. Dat betekent 4 weekenden wedstrijden voor hen op de zaterdag in de regio. Ook mogen de kleedkamers en de kantine weer open (doch nog onder best strenge richtlijnen).

We mogen niet zomaar open, we moeten ons aan regels houden. Vandaar dat we vanuit de coronawerkgroep samen met de beheerscommissie hebben gekeken naar mogelijkheden die ook hanteerbaar zijn (voorraad kantine, beheer van de strenge richtlijnen en verantwoordelijkheid eigen leden).  We gaan ervan uit dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt zodat we onderstaande ook waar kunnen maken en we de kantine niet volledig hoeven te sluiten. We hebben de volgende keuzes gemaakt die gelden van 5 juni t/m 30 juni:

  • Algemeen geldt dat alleen spelers en staf aanwezig zijn op het complex (leiders, trainers, ouders van uitspelende teams die meerijden, barpersoneel en commissie/bestuursleden van Juventa’12,) en op het terras. Toeschouwers zijn helaas nog steeds niet welkom volgens de huidige maatregelen. Kleedkamers zijn weer open. Er wordt een kleedkamer-indeling gemaakt waarbij zoveel mogelijk getracht wordt teams uit elkaar te houden. Commissies en bestuur mogen weer live vergaderen in de kantine/bestuurskamer op 1,5 meter afstand en na melding bij Angelique Boddeman (overzicht niet tegelijk)
  • Doordeweekse dagen: kantine blijft dicht. Reden is de beheersbaarheid (zie voetnoot hieronder) en de korte duur van open kunnen zijn (kantine moet 22:00 uur gesloten, opgeruimd en afgesloten zijn). Zie helemaal verder onderaan mogelijkheden voor de maand juli.
  • Zaterdagen: Er is uitgifte van drank en enkele versnaperingen vanuit de kantine*. Alleen barpersoneel (2 à 3 personen) is aanwezig in de kantine. Versnaperingen dienen op het terras genuttigd te worden met inachtneming van de 1,5 meter afstand (uitgifte via deuren onder de overkapping). Van 8:00-17:00 uur zijn ouders van jeugdleden als barpersoneel aanwezig vanwege de regiocup. Seniorenteams die trainen kunnen de kantine van 17:00 tot 21:30 uur open houden mits er 1 team verantwoordelijk is (1 persoon ontvangt dan het toegangspas) en mits de teams zich melden bij de beheerscommissie.
  • Zondagen: Seniorenteams kunnen een verzoek tot opening van de kantine* indienen bij de beheerscommissie. Op zondag mag de kantine dan tot uiterlijk 17:00 uur open zijn mits er 1 team verantwoordelijk is (1 persoon ontvangt dan het toegangspas). Wederom geldt dat maximaal 2 of 3 leden in de kantine zijn (barpersoneel). Versnaperingen dienen op het terras genuttigd te worden met inachtneming van de 1,5 meter afstand.

 

* Richtlijnen gedurende openingstijden kantine; Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht. Zitplaatsen aan de bar zijn niet toegestaan. Zelfbediening is niet toegestaan. Zowel in de sportkantine al op het terras zijn maximaal 50 personen toegestaan. Reserveren, registratie en gezondheidscheck zijn verplicht. Er mag voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd. Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden

Verwachting is dat er vanaf juli weer meer versoepelingen komen. Normaal gesproken wordt er dan niet meer getraind en is de kantine niet meer open. Toch willen wij dan aan de teams de mogelijkheid bieden om dan te gaan trainen (afstemmen wedstrijdsecretariaat) en gaan we verdere verruiming van de kantine bespreken afhankelijk van de verdere ontwikkelingen (vervanging kunstgrasveld 3 en landelijke ontwikkelingen versoepelingen).

Corona werkgroep en beheerscommissie

Dit vind je misschien ook leuk...