Corona-update na persconferentie 28-09-2020

Kort maar krachtig:

  1. De kantine gaat in elk geval 3 weken dicht t/m 20-10-2020
  2. Er mogen geen toeschouwers zijn aan het veld, zowel niet bij trainingen als bij wedstrijden.

In de praktijk betekent dat:

  • niemand zich mag begeven op het terras of in de kantine tijdens trainingsavonden en wedstrijden (dat betekent ook geen eigen drank meenemen) zonder toestemming van de werkgroep Corona.
  • teams via de buitenkant, volgens de aangewezen route, naar het veld lopen en niet dwars door de hekken richting het veld lopen, zoals dat al langer een afspraak is. Die hekken staan er niet voor niets. Het terras is verboden terrein!
  • niemand toeschouwer is tijdens trainingen, uitgezonderdde trainer en leider.
  • er maximaal 4 personen per team bij thuiswedstrijden aanwezig mogen zijn (trainer, leider, vlagger, begeleider)
  • bij de jeugd tm 17 jaar de leider en begeleider van juventa, het uitspelende team ontvangt en checkt dat er niet meer dan 6 mensen (leider, trainer, vlagger en 3 extra vervoerders) dit uitspelende team begeleiden.
  • je na je wedstrijd geen toeschouwer bent van een andere wedstrijd maar direct (evt na het douchen) het complex verlaat.

Er zal steeksproefgewijs controle plaatsvinden op bovenstaande door benoemde stafleden van Juventa ’12, bekend bij de werkgroep Corona. Bij het niet naleven van de afspraken zal dit consequenties hebben voor het desbetreffende team en/of individuele leden.

Kijk op de website van andere verenigingen welke regels zij hanteren.

Dit vind je misschien ook leuk...