Corona update

” Moet dat allemaal?”

Juventa’12 heeft in de huidige situatie 2 belangen: dat iedereen kan voetballen en dat we na de voetbal gezellig wat met elkaar kunnen drinken.

Dit kan alleen als we ons aan de richtlijnen houden, en waarbij zeker de volwassenen het goede voorbeeld moeten geven aan onze jeugdleden. De hekken en rode linten staan er niet voor niets! Klim hier niet overheen. We willen in de huidige situatie geen looproutes bij de kantine, omdat dat ten koste gaat van de hoeveelheid zitplekken die we buiten kunnen creëren. Geef zelf het goede voorbeeld en loop gewoon om het gebouw heen zoals ook aangegeven staat. Attendeer ook bezoekers van andere clubs hierop. Daar hebben wij uiteindelijk als leden allemaal belang bij.

Wij willen de kantine open houden en we willen de wedstrijden en trainingen door laten gaan. Er is al een controle door boa’s geweest en die is gelukkig goed verlopen.
De werkgroep heeft in de basis allerlei zaken geregeld die voorwaardenscheppend zijn. Het is nu aan de leden en bezoekers om zich hier aan te houden en elkaar te helpen hieraan te denken. Het zou toch zonde zijn als we op gelaste van de veiligheidsregio onze kantine moeten sluiten, of dat we geen wedstrijden meer kunnen spelen.

Hou je aan de afspraken die vermeld zijn in ons protocol (https://www.juventa12.nl/coronavirus). Mocht je klachten krijgen, blijf dan thuis en laat je testen. We willen dan graag dat je de werkgroep inlicht zodat we kunnen bekijken welke eventuele maatregelen genomen moeten worden.

“Moet dat nu allemaal?”

Ja, het is allemaal lastig en niet zoals we gewend zijn, maar we willen zoveel mogelijk doen om de kantine open te houden en de wedstrijden/trainingen door te laten gaan.

Op een goede gezondheid en vooral veel voetbalplezier!

Werkgroep corona en bestuur Juventa’12

 

Dit vind je misschien ook leuk...