De jeugd van Juventa ’12 is weer begonnen

Na een korte winterstop is de jeugd van Juventa ’12 weer lekker aan het voetballen gegaan. Binnen de richtlijnen van het RIVM worden er weer wekelijks trainingen gegeven aan de onder- en bovenbouw van Juventa ’12.

Helaas is het nog niet mogelijk om tegen andere voetbalverenigingen te voetballen. Wel vindt Juventa ‘12 het belangrijk om ook op de zaterdagen voetbalactiviteiten te organiseren.

Daarom worden er op de zaterdagen ook regelmatig onderlinge oefenwedstrijden gepland en is er voor de jongste jeugd van de JO8, JO9 en JO10 een trainingscarrousel opgezet om de technische vaardigheden van deze leeftijdscategorie extra te trainen en te stimuleren.

Juventa ’12 vind het belangrijk dat de jeugd de mogelijkheid krijgt om te blijven sporten, zelfs onder de huidige omstandigheden. Sporten is belangrijk en is op dit moment één van de weinige uitlaatkleppen dit er nog zijn. Onze jeugd kan op deze wijze lekker hun energie kwijt en worden ze even niet geconfronteerd met alle maatregelen. Daarnaast blijft de conditie op peil en zorgt het voor een (mentale) weerstand die ze goed kunnen gebruiken in deze vervelende tijd.

Ook de allerjongste jeugd van Juventa ’12 is weer gestart. De mini’s trainen weer op elke woensdagmiddag trainen van 16:30 tot 17:30 uur. Daarnaast spelen zij op vrijdagavond van 18:00 tot 19:00 uur hun onderlinge wedstrijdjes op het hoofdveld van Juventa ‘12. Voor de mini’s is aan- of afmelden niet noodzakelijk, er geldt een vrije inloop.

Ben je tussen de 4 en 7 jaar oud en wil je ook graag voetballen maar ben je nog geen lid? Geen probleem, je bent van harte welkom bij de wedstrijdjes en trainingen van de mini’s van Juventa ’12 op het Sportpark ’t Lageveld, 2e Lageveldsweg 3a in Wierden. De eerste 4 weken mag je gratis meevoetballen en -trainen!

Dit vind je misschien ook leuk...