De winterperiode

Op zondag 15 december 2019 staan de laatste wedstrijden van het voetbaljaar 2019 op het programma. Vanaf maandag 16 december 2019 is het officieel winterstop en kunnen we genieten van de aanstaande feestdagen. De eerste officiële wedstrijden van 2020 staan gepland voor zaterdag 1 februari 2020.

Belangrijke data

Eind november 2019 heeft de Commissie Wedstrijdzaken weer haar benodigde wensen moeten doorgeven aan de KNVB. Deze wensen zijn afkomstig vanuit de Technische Commissie en Dames/Meisjes Commissie en hebben betrekking op de indeling van het voorjaar. Belangrijkste nieuwtjes zijn dat onze JO9-4M een MO11-3 team wordt en dat de MO13-2 van een 7-tal naar een 11-tal gaat. Ook zal er bij de senioren een nieuw team volgen, namelijk de 35+1. Zij zullen in het voorjaar op 4/5 vrijdagavonden een drietal wedstrijden afwerken op één complex en zodoende een competitie spelen.  De datum van de speelronde op ons complex is nog niet bekend.

Na de winterstop zullen de competities door de KNVB meer op niveau worden ingedeeld. Ben je bij de bovenste geëindigd, dan volgt mogelijk promotie en ging het dit jaar moeizaam, dan zul je na de winterstop een niveau lager spelen. Het indelen op sterkte zal na de winterstop meer leuke wedstrijden moeten opleveren.

21-12-2019: Publicatie teams op klassenniveau (geen poule-indeling)
17-01-2020: Publicatie poule-indelingen voorjaar
18-01-2020: Publicatie nummering en wedstrijdprogramma’s
01-02-2020: Start nieuw seizoen

Oefenwedstrijden

Voor alle jeugdteams zijn er oefenwedstrijden afgesproken, welke vanaf vandaag te raadplegen zijn via ons programma. De selectieteams starten op 11 januari 2020, de overige teams spelen een oefenduel op 18 en 25 januari 2020. Ook voor deze wedstrijden geldt dat teams wordt verzocht de uitslagen door te geven via Mijn.Juventa12.

Veld 2 en 4 buiten gebruik!

Vanaf maandag 9 december 2019 zijn tot nader bericht onze natuurgrasvelden buiten gebruik.

Sneeuw, opdooi en IJzel

Mocht er in de winterstop sprake zijn van sneeuw, opdooi (vorst na dooi) en/of IJzel dan geldt een algeheel verbod op het betreden van onze velden. Betreden van de velden bij deze omstandigheden kan persoonlijke schade veroorzaken en geeft schade aan onze velden. Het intrappen van sneeuw zorgt voor ijs waardoor velden langer buiten gebruik zullen zijn. Aan iedereen de oproep om bij deze omstandigheden trainingen te annuleren! De consul beoordeeld het doorgaan van de wedstrijden.

Afgelastingen

Afgelastingen van officiële wedstrijden worden kenbaar gemaakt via Voetbal.nl App, Wedstrijdzaken App en Mijn.Juventa12.nl. Voor de oefenwedstrijden geldt dat een eventuele afgelasting uitsluitend zichtbaar is via Mijn.Juventa12.nl. Raadpleeg altijd eerst onze site en dat van de tegenstander mocht het weer niet goed zijn.

 

Namens de Commissie Wedstrijdzaken wensen wij iedereen nog een goede afsluiting van de competitie, alvast prettige feestdagen en hopelijk een mooi, gezond en succesvol 2020.

 

Dit vind je misschien ook leuk...