Deelname RegioCup jeugd Juventa ‘12

Beste ouders, verzorgers en spelers,

Het afgelopen seizoen was er één om snel te vergeten. Eigenlijk was het al na zo’n vijf wedstrijden over en uit,  waarbij het sportieve dieptepunt toch wel was de periode waarin zelfs niet eens getraind mocht worden. Gelukkig is die periode voorbij en wordt er al weer geruime tijd getraind.

Maar trainen zonder wedstrijden te mogen spelen is toch anders dan wanneer er wel wedstrijden op het programma staan. En hoewel er op de zaterdagen regelmatig voetbalactiviteiten op het programma stonden en er onderling geoefend werd, is dat toch lang niet zo leuk als wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.

Om dan toch in de laatste maand voor de zomervakantie dat wedstrijdgevoel weer terug te krijgen gaan we met de jeugd van Juventa ’12 meedoen aan de Regiocup! Een door de KNVB georganiseerde reeks wedstrijden tegen teams van andere verenigingen in de regio. Zie voor meer informatie hier.

De wedstrijden van de Regiocup beginnen aanstaande zaterdag al. De wedstrijden worden gespeeld met de huidige teams, dit is één van de voorwaarden om deel te nemen. Als T&JC hebben we daarom besloten dat er ook tot en met de laatste wedstrijd op 26 juni getraind wordt in de samenstelling van de huidige teams in plaats van met de nieuwe teams, wat gebruikelijk zou zijn in een normaal seizoen!

Als T&JC zijn wij de afgelopen weken wel druk bezig geweest met de indeling van de teams voor het komende seizoen 2021-2022. De voorlopige indeling hiervan zal maandagavond  7 juni gepubliceerd worden op de website van Juventa ’12.

Tot slot willen wij, namens Juventa ’12, iedereen bedanken die zich in de afgelopen, moeilijke, periode heeft ingezet voor het geven van trainingen, organiseren van wedstrijden en overige activiteiten voor de jeugd. Dankzij jullie is het mogelijk geweest om de jeugd toch nog wekelijks een aantal sportieve momenten te geven!

Met sportieve groet Technische & Jeugd Commissie Juventa ‘12

Dit vind je misschien ook leuk...