Drive thru beslist: Selectievoetbal naar de zaterdag!

Op maandagavond 25 mei 2020 hebben de leden van Juventa’12 er voor gekozen om het selectievoetbal te verplaatsen van de zondag naar de zaterdag. Door middel van een drive thru op de parkeerplaats voor het sportpark konden leden hun stem uitbrengen over de toekomst van de club. 83% van de stemmers was positief waardoor Juventa’12 met haar selectieteams vanaf komend seizoen zal uitkomen op de zaterdag.

Vanaf 19:30 uur tot 21:00 uur was het constant druk op de parkeerplaats voor ons sportpark. Op een uitgezette route stonden tientallen auto’s en fietsers in de rij om hun stem te laten horen. Totaal brachten maar liefst 247 leden hun stem uit waarvan 206 leden positief is over de overstap naar de zaterdag.

De komende dagen zal het bestuur alles in gang zetten om de overstap definitief te regelen zodat de selectieteams vanaf september 2020 hun opwachting zullen maken op de zaterdag. Alle overige seniorenteams blijven hun wedstrijden spelen op de zondag of spelen al op de zaterdagmiddag hun wedstrijden.

Het bestuur

Dit vind je misschien ook leuk...