Einde voorzittersschap

Beste leden, ouders en sponsoren van Juventa’12,

Drie jaar voorzitterschap, ze zijn voorbij gevlogen, het zit er op. Best een spannende uitdaging destijds maar met de steun van de overige bestuursleden, commissieleden en overige vrijwilligers vooral een hele leuke en leerzame periode. Nu drie jaar later kan ik terugkijken op jaren waarin we nogal wat ontwikkelingen hebben doorgemaakt.

Een vereniging zoals die van Juventa’12 is dynamisch en altijd in ontwikkeling. Zoveel mensen, zoveel wensen, up en downs en daarnaast nog alle veranderingen op voetbalgebied. Dat vraagt om de inzet van een heleboel vrijwilligers en steun van sponsoren. Ik heb veel initiatief, enthousiasme en saamhorigheid mogen ervaren, het was mooi om hier deel vanuit te mogen maken.

Lijkt het jou ook iets om mee te besturen bij Juventa’12? De vereniging is nog op zoek naar uitbreiding van het bestuur. Bel mij gerust voor informatie of om vragen te stellen als je hier meer over wilt weten. Natuurlijk is iedereen tegenwoordig “druk” maar zoals altijd geldt: vele handen maken licht werk.

Ik wil graag alle leden, vrijwilligers en sponsoren waar ik de afgelopen jaren mee heb mogen samenwerken bedanken voor hun steun en enthousiasme. Ik ben trots op waar we nu staan als vereniging en wens iedereen voor de toekomst nog heel veel voetbalplezier. Tot ziens bij Juventa!

Met sportieve groet,

Ulrieke de Jong

Dit vind je misschien ook leuk...