Eindklassering selectieteams Juventa ’12 jeugd

Ruim een maand geleden informeerden we u voorafgaand aan de slotfase van de najaarscompetities. Benieuwd hoe de diverse selectieteams het er vanaf hebben gebracht?

JO19-1

Juventa ’12 JO19-1 heeft de voornaamste doelstelling, plaatsing voor de promotiepoule, behaald. Daarnaast werd het team kampioen van de najaarscompetitie in de 1e klasse en liet daarmee concurrenten als Den Ham, SJO JCO en De Zweef achter zich. De indeling voor de ‘promotiepoule’ is inmiddels bekend. De nummers 1 en 2 uit deze promotiepoule promoveren naar de hoofdklasse.

 JO17-1

Ondanks de overwinning in het laatste duel wist het JO17-1 team de laatste plaats van de ranglijst niet te verlaten. De acht punten uit de tien gespeelde duels zijn niet troosteloos; wel zal een ‘oplossing’ gevonden moeten worden voor de vele tegentreffers dat het team heeft geïncasseerd. De minder sterke voorjaarscompetitie biedt wat dat betreft perspectief.

JO15-1

JO15-1 heeft de laatste drie duels in hun competitie helaas verloren waardoor het de kansen op deelname aan de promotiepoule heeft laten liggen. Nu zal het team, aldus de leiding, moeten deelnemen aan de ‘afvallerspoule’. Een mooie uitdaging om in de voorjaarscompetitie de spreekwoordelijke puntjes op de i te zetten en tot het laatst toe mee te blijven doen

JO13-1

Het werd al eerder benoemd; met uitzondering van een dikke nederlaag tegen de kampioen heeft team wekelijks ‘kleine’ uitslagen. Het team zit dus met recht goed in de 1e klasse. Het is jammer dat het team bij de conceptindeling is ingedeeld in de 2e klasse. Wellicht dat dit nog ‘gerepareerd’ kan worden.

Dit vind je misschien ook leuk...