Even voorstellen: De nieuwe trainer voor de JO17-1

Onlangs is er een nieuwe trainer aangetrokken voor de JO17-1 van komend seizoen. Hierbij stelt hij zich even aan u voor:

Mijn naam is Jorn Ottenschot en ik ben woonachtig in Bentelo. Ik ben 28 jaar en in het dagelijks leven ben ik werkvoorbereider.

Zelf voetbal ik al 21 jaar bij VV Bentelo waarvan de laatste jaren in het eerste elftal.
Sinds Mei 2016 ben ik in het bezit van UEFA/ Trainer-Coach III Jeugd. Inmiddels train ik al ruim 5 jaar een jeugdelftal. Ik ben begonnen als trainer bij de diverse jeugdteams van VV Bentelo om vervolgens in 2015 trainer te worden van de JO15-1. Na 3 seizoenen de JO15-1 van VV Bentelo te hebben gedaan ben ik afgelopen 2 seizoenen trainer geweest van de JO17-1 van BSC Unisson.
Aankomend seizoen zal ik de JO17-1 van Juventa’12 voorzien van oefenstof.

Ik hoop op een plezierige en succesvolle samenwerking met iedereen die Juventa’12 een warm hart toe draagt.

Dit vind je misschien ook leuk...