Even voorstellen

Mijn naam is John Rouweler. Ik ben geboren en opgegroeid in Wierden en getrouwd met Monique en we hebben 3 dochters. In mijn dagelijks leven ben ik bouwkundig projectleider bij Ten Brinke, waar ik in Duitsland projecten realiseer.

In ben al meer dan 40 jaar lid van eerst SV Omhoog en later van Juventa’12. In de jeugd en bij de senioren vele elftallen doorlopen. Ik ben trainer en leider geweest van de voetbalteams van mijn dochters. Op dit moment ben ik actief voetballer (in 45+2 waar we op de zondagmorgen de competitie spelen) en ben ik club scheidsrechter. Op de zaterdagen kun je me op dit moment vinden langs de lijn bij de M017 of M015-2 waar 2 dochters in voetballen.

Ik ben gevraagd of ik in het bestuur wil komen als algemeen bestuurslid. Hierop heb ik enthousiast “JA” gezegd.

Waarom in het bestuur?

Juventa’12 is volop in beweging en daar wil ik graag een steentje aan bijdragen!

1e Elftal
Afgelopen jaar met het 1e elftal kampioen geworden hoe gaat het dit jaar in de 3e Klasse.

Damesvoetbal

We werken samen met SVZW om het damesvoetbal binnen onze clubs naar een hoger niveau te brengen en ervoor zorgen dat er daardoor meer meiden doorstromen naar een Seniorenteam.

Nieuw veld (Veld 4)

Ook hier zal ons complex een verandering ondergaan waarmee we onze leden de mogelijkheden geven om de wedstrijdstrijden om het juiste moment te laten spelen.

Aandacht aan onze vrijwilligers,

De motor van onze voetbalclub zijn de vrijwilligers. Ze zijn het belangrijkste binnen Juventa. Door onze vrijwilligers kunnen we elk weekend een wedstrijd spelen, zijn de kleedkamers schoon, is er een scheidsrechter, de kantine is open, en ga zo maar door.

 

Al deze nieuwe uitdagingen is voor mij een mooi begin om samen met het bestuur hier verder vorm aan te geven.

 

Tot ziens bij de Jaarvergadering.

 

John Rouweler

Dit vind je misschien ook leuk...