G-team: vv DES Nijverdal – Juventa ’12

Wedstrijdverslag gemaakt door Hidde Swartjes.
18 november: vv DES Nijverdal – Juventa ’12

We moesten vanmorgen al om half 9 in Nijverdal zijn voor onze vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen vv DES. We hebben eerst leuke teamfoto’s gemaakt voor de website van Juventa.

Na een goede warming zijn we begonnen aan de wedstrijd. Er was heel veel publiek om naar de wedstrijd te kijken en dat vond ik heel leuk. We hebben goed samengewerkt en gingen goed overspelen. Onze eerst kans was voor Ramon maar de bal ging naast het goal. Toen kreeg Thiemo een goed kans maar de keeper van de tegenpartij hield de bal goed tegen. Door goed te verdedigen vooral door Pepijn en Jan bleef het lang 0-0.

Toch scoort DES 1-0 en kort daarna 2-0. Micki scoort uit een ingooi heel mooi 2-1 en Pepijn na en prachtige solo 2-2. Pepijn krijgt daarna nog een goed kans maar schiet tegen de lat. Twee minuten later maakt hij wel een mooie goal 2-3 en staat we voor. De tegenstaander gaat steeds beter voetballen en maakt al snel 3-3. Daarna volgt de 4-3, 5-3 en 6-3. Toch blijven we goed voetballen en Thiemo krijgt nog de kans om 6-4 te scoren. Helaas lukt dat net niet. Net voor het einde maakt DES nog de 7-3, dat is ook de eindstand. We hebben daarna nog een mooie foto gemaakt met alle spelers en trainers die bij de wedstrijd zijn geweest.

Na de wedstrijd zijn we met zijn allen naar de kantine van DES gegaan en hebben we lekkere chips gegeten. Het was een leuke en sportieve wedstrijd waarin we goed hebben gevoetbald en goed hebben samengespeeld. Volgend jaar komt vv DES voor een vriendschappelijke wedstrijd bij ons voetballen. Hopelijk is het dan wel wat warmer.
G-team: DES - Juventa12

Dit vind je misschien ook leuk...