Geen supporters bij wedstrijden

Graag vragen we nogmaals aandacht voor de coronamaatregelen die gelden sinds 13 november 2021. Helaas betekenen deze maatregelen dat er bij de wedstrijden de komende weekenden (in ieder geval tot zaterdag 4 december) geen supporters mogen komen kijken. We vinden dat net als jullie erg jammer, zeker omdat ons 1e elftal periodekampioen kan worden komende zaterdag. 
 
In de kantine kun je alleen plaatsnemen met een geldig coronatoegangsbewijs en id-bewijs. Ook is het verplicht om te zitten in de kantine.
 
We willen iedereen vragen om de kantine en het terras niet te gebruiken om op die manier alsnog naar een wedstrijd op het hoofdveld te kijken. 
 
Ga je niet zelf voetballen en heb je geen functie te vervullen op dat moment, kom dan niet op het sportpark.
 
Voor de zaterdagen en zondagen hebben we een professioneel bedrijf ingehuurd die de controle op het CTB gaat uitvoeren. Nogmaals: ga niet in discussie met degene die controleert.
 
De standaard maatregelen blijven van kracht: bij klachten blijf je thuis en laat je je testen. Daarnaast blijft het wenselijk om je handen regelmatig te wassen en 1,5 meter afstand te houden. Bij een positieve test graag een melding naar 06-13150584.

We rekenen op jullie medewerking! We hebben er als club belang bij dat we kunnen blijven voetballen en dat de kantine zoveel als mogelijk open kan zijn en blijven.

Dit vind je misschien ook leuk...