Het kampioenschap is in zicht.

Maar liefst 112 doelpunten voor, MAAR 59 doelpunten tegen. En het belangrijkste van allemaal, maar 8 (!) verliespunten over het gehele seizoen voor Juventa’12 zaal 1. Nu is er nog maar één horde te nemen, om voor het 2e jaar op rij de titel in de wacht te slepen.

Donderdag 11 april staat de kampioenswedstrijd tegen Eibergen 1 op het programma. Mocht Juventa’12 zaal 1 tijdens deze wedstrijd minimaal een punt uit het vuur weten te slepen, dan mogen zij zichzelf met trots kampioen van de 3e klasse noemen! Er wacht dan volgend seizoen een nieuwe uitdaging voor de mannen uit de zaal, namelijk de 2e klasse van het zaalvoetbal.

Wij verwachten geen uitverkocht Sporthal de Zomp aan de Reggestraat in Enter. Wij verwachten ook geen Vak J met spandoeken en trommels en wij verwachten ook geen platte wagen of huldiging op het Binnenhof. Wél hadden wij dit seizoen iets meer support voor de zaal vanuit onze mooie club verwacht. Tijdens de vorige 19 wedstrijden, waar er maar liefst 16 keer werd gewonnen door de blauw-wit geoliede machine. Waren de weinige maar hondstrouwe supportersschare namelijk op 1 hand te tellen. Want ja, de support voor het ‘Tiki Taka’ zaalteam van Juventa’12 viel dit seizoen iets tegen, kijkende naar de uitstekende prestaties dit seizoen.

Toch willen wij u allen, vriendelijk vragen de blauw-witte machine dan nog één keer aan te komen moedigen om de jongens van de zaal naar de 2e klasse te zien strijden.

Donderdag 11 april om 21.15 uur
Sporthal de Zomp in Enter.

Dit vind je misschien ook leuk...