Wij willen als club stil staan bij het overlijden van Gerrit Kamp.

Onlangs nog hebben we Gerrit gehuldigd omdat hij 25 jaar lid was van onze club. Ook is hij vorig jaar nog gehuldigd als erelid van Juvanta’12. Een eer die hij echt dubbel en dwars verdiend heeft!

Bijna 26 jaar geleden kwam Gerrit bij Sv. Omhoog als voetballer. Het was meteen al duidelijk dat hij een echte clubman was. Hij is namelijk vanaf het begin enorm betrokken geweest, wat zich uitte in het feit dat hij naast voetballer ook jarenlang leider is geweest, scheidsrechter, trainer van de mini’s op de woensdagmiddagen en ook nog eens lid van de JOG-groep. Hij was een harde werker en heeft enorm veel voor de club gedaan. Je deed als club nooit tevergeefs een beroep op Gerrit! Ook was hij zeer bescheiden en dus een “stille” kracht voor onze vereniging.

Gerrit was daarnaast een echte allemansvriend. Hij kon goed met jong en oud. Hij vond het heel belangrijk dat iedereen bij de voetbal plezier had.

We zullen Gerrit enorm missen en wensen Ans, Bart, Marlies en de verdere familie heel veel sterkte namens het Bestuur en alle leden van Juventa’12.