Inschrijving SummerJuve 2019 geopend!

Het is vanaf vrijdag 1 februari 2019 weer mogelijk om je als team in te schrijven voor de 5e editie van het 7×7 voetbaltoernooi SummerJuve. De jubileum editie van dit inmiddels zeer bekende en populaire toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni 2019.

Het toernooi begon in 2015 als een gezellig en klein onderling toernooi om het seizoen af te sluiten. Het bleek een succes, want het toernooi groeide uit naar 24 teams met diverse denkbare samenstellingen. Mannen, vrouwen, gemengd, 18 jarigen tot 50 plussers, vriendengroepen tot teams gevormd door collega’s. Uiteraard werden ook vele voetbalclubs in en rondom Wierden goed vertegenwoordigd.

SummerJuve 2019 viert haar 5 jarig jubileum op de voetbalvelden van Juventa ’12 te Wierden. De wedstrijden beginnen zaterdag 15 juni 2019 omstreeks 13:00 uur. De finales worden aan het eind van de middag gespeeld.

Tijdens het toernooi kunnen spelers en toeschouwers zich prima vermaken op het gezellig ingerichte buitenterras, dat bij slecht weer deels overdekt zal zijn. Naast een leuke zomerse aankleding zorgen een grote bar, snack-gelegenheid en DJ voor voldoende mogelijkheden om er een geslaagde dag van te maken. Na afloop van de finales gaan de volumes omhoog voor de grandioze afterparty met DJ en loterij.

Deelnemen is gratis en uiteraard zijn er weer voldoende prijzen te winnen. Aanmelden kan via SummerJuve.nl!

Dit vind je misschien ook leuk...