Inventariseren voorjaarsvakantie!

De voorjaarsvakantie komt er weer aan, lekker!! Helaas heeft de KNVB ook dit seizoen weer een speelronde ingepland tijdens deze vakantieperiode. Wat moet je doen?

Welke data?

De meeste scholen hebben vanaf zaterdag 16 februari t/m zondag 24 februari 2019 vakantie.

Wedstrijden?

Op zaterdag 16 februari 2019 moeten alle jeugdteams een wedstrijd spelen. De week erop is een vrij weekend, mits men niet in de beker in actie komt. Het programma wordt eind januari 2019 bekend gemaakt via voetbal.nl App en de WedstrijdZaken App.

Leiders/trainers, inventariseren!

Hierbij het verzoek aan alle trainers en leiders om nu al te inventariseren wie van de spelers/speelsters er wel is en wie niet. Te kort? Bij een klein te kort kun je wellicht wat regelen met andere teams. Mis je veel spelers? Dien dan voor 1 februari 2019 een verzoek in om de wedstrijden te verplaatsen.

Verzoek indienen

Trainers/leiders kunnen een verzoek tot verplaatsing indienen via de Juventa App. Verzoeken via mail, what’s app, telefoon of bij persoonlijk contact worden niet in behandeling genomen.

Hoe via de App?

Alle trainers/leiders hebben zich bij de start van het seizoen aangemeld voor de Juventa App.

  1. Log in
  2. Ga naar wedstrijdzaken
  3. Kies voor verzoek indienen
  4. Kies voor ‘uitstel wedstrijd’ en kies het juiste team
  5. Vermeld welke data je niet kunt spelen (16e, 23e of beide).
  6. Kies tot slot voor ‘verzoek indienen’ (1x klikken, kan even duren)

Waarom alleen via de App?

De Commissie Wedstrijdzaken nadert de drukste periode van het seizoen. Traditioneel worden er voor de voorjaarsvakantie tientallen verzoeken gedaan tot verplaatsing, zowel vanuit onze vereniging als vanuit andere clubs. Dit vraagt dermate veel administratief werk, de App helpt daarbij om het overzichtelijk te houden en goed te organiseren.

Verzoeken vanuit andere clubs.

In principe worden alle verzoeken vanuit andere verenigingen voor beide speeldagen goedgekeurd.

Wanneer inhalen?

De duels worden waarschijnlijk op zaterdag 2 maart 2019 ingehaald. Ook is zaterdag 30 maart nog een optie. Mocht de KNVB anders besluiten, dan zal er eventueel vanaf april 2019 doordeweeks gespeeld worden.

Dit vind je misschien ook leuk...