Inzet, Strijd, Beleving en….. de Burgemeester

Op zaterdag 28 oktober moesten de meiden van JO9-4 de uitwedstrijd spelen tegen Zenderen JO9-1. Dat we in een zware competitie zitten is inmiddels wel duidelijk, maar met inzet, strijd en beleving staan de meiden hun “mannetje” wel. Dat bleek ook in deze wedstrijd.

Vanaf de 1ste t/m de laatste minuut werd er door de meiden alles gegeven, alles werd afgejaagd en er werd direkt druk gezet en vooruit verdedigt. Ook in harde maar wel faire duels kwamen de meiden vaak als winnares uit de bus, waar bij de tegenstander menig traantje werd weggepinkt na weer een fel duel bleven de meiden stoer doorgaan. Naast de inzet zagen we zelfs enkele technische hoogstandjes voorbijkomen, erg leuk om te zien dat ze het lef hebben om datgene waar op geoefend wordt tijdens de training ook geprobeerd wordt tijdens de wedstrijd.

Dat er bij Zenderen een goed voetballertje rondliep die de wedstrijd besliste door 5 x te scoren doet niets af aan de voortreffelijke teamprestatie die de meiden deze zaterdag hebben geleverd, ondanks de uiteindelijke 6-1 nederlaag zijn de meiden o.b.v. de inzet, strijd en beleving voor ons de morele winnaressen. Top gedaan meiden!!!!!!

Zondag 29 oktober waren we met het hele team alweer om 13.00 uur present bij Juventa, want we waren het team van de week bij het 1ste elftal. Om 13.15 uur op de foto met de mannen van het 1ste, daarna gauw nog even voetballen in de mini arena, om vervolgens kennis te maken met de burgemeester en wethouder in de bestuurskamer.

In het kader van heel J09-4 bakt, was het dit keer Marlies die een heerlijke bananen taart (Chiquita) had gemaakt. Voor deze ene keer waren de burgemeester en wethouder de jury. Zij waren zeer onder de indruk van de bakkwaliteiten van Marlies, vooral het Juventa’12 geschreven in chocolade op de taart zorgde voor extra punten. Wellicht heeft Marlies connecties op het gemeentehuis of was het toch de finishing touch op de taart door Rutger maar het cijfer was een 8,25. Waarmee Marlies de koppositie in het algemeen klassement overneemt!

Na het gebak moesten de meiden natuurlijk nog wel zwaaien met de vlaggen bij de opkomst van het 1ste, nog even een stukje van de wedstrijd te kijken, voordat er door de meiden patat gegeten kon worden in de bestuurskamer. Ook na de wedstrijd was het mede door het kolenboertje en zanger Bjorn Klok nog lang, erg gezellig in de kantine en hebben de meiden zich opperbest vermaakt deze middag!
JO9-4
JO9-4
JO9-4

Dit vind je misschien ook leuk...