JO19-2 NAAR HALVE FINALE BEKER

De mannen van ons JO19-2 team hebben een prima prestatie geleverd, door in het koude Oldenzaal wél te spelen en te winnen! Op bezoek bij Quick’20 werd hun JO19-7 team met 2-3 verslagen. Juventa ’12 JO19-2 mag zich daarom dan ook opmaken voor de halve-finale.

Juventa’12 ging in de eerste helft meteen in de aanval en creëerde mooie kansen. Toch kwam Quick’20 bij een spaarzame tegenaanval op voorsprong. De Wierdense verdediging was van mening dat de bal achter de doellijn was geweest, het mocht door en werd afgestraft. Maar het duurde niet lang voordat Juventa weer op gelijke hoogte kwam. Na twee goede reddingen achter elkaar van Quick keeper kon Kevin Makkinga in de rebound de (1-1) binnem schieten. Even later, bij een mooie aanval van Juventa waarbij de achterlijn werd opgezocht en de bal zoals het hoort werd teruggelegd, kon Wes Geerdink de bal simpel intikken.(1-2) Een kwartier voor rust maakte Luca Kruissel door een perfecte voorzet van Pim Roeloffzen er zelfs 1-3 van.

In de tweede helft ging het spel gelijk op voor beide teams. Door het slecht wegwerken van de bal in de Juventa achterhoede, kon Quick toch nog de aansluittreffer maken (2-3). Zoals we wel eens vaker meemaken in de voetbal begon de thuisscheidsrechter zijn eigen regels te bedenken. Eerst keurde hij een perfect doelpunt van Juventa af en gaf even later een vrijetrap in de 16 meter van Juventa tegen , omdat onze keeper volgens hem de bal te lang vasthield. Gelukkig liepen de laatste 20 minuten goed af voor onze jongens.

GEWONNEN EN OP NAAR DE HALVE FINALE.

De volgende teams hebben zich geplaatst voor de halve finale.

VVG’25 JO19-2 (GAANDEREN)
SPARTA JO19-2 (ENSCHEDE)
JUVENTA’12 JO19-2 (WIERDEN)

Nog niet geplaatst cq. gespeeld.

EPSE JO19-1 (EPSE)
VIOD JO19-4 ( DOETINCHEM)

Dit vind je misschien ook leuk...