JO8-1 ONVERSLAANBAAR KAMPIOEN!

Nadat vorige week zaterdag Enter Vooruit met 13-0 werd verslagen kon het team zich opmaken voor de kampioenswedstrijd in de 3e klasse. Alle voorgaande wedstrijden waren gewonnen. Als ook de laatste wedstrijd van vv Voorwaarts werd gewonnen dan was het kampioenschap binnen!

Zaterdag 25 mei was het zover de jongens moesten zich in alle vroegte verzamelen. De spanning was op de koppies van de jongens af te lezen. Ze wisten het, nog één keer winnen en dan zijn we kampioen!! Na de korte reis en de warming up begon de wedstrijd. Juventa begon goed en kreeg volop kansen maar telkens was het de lat of de paal. Voorwaarts had meer geluk en kwam op een 1 – 0 voorsprong. Het zou toch niet……..
JO8-1 KAMPIOEN

Maar het team herstelde zich snel en scoorde binnen 5 minuten de gelijkmaker. Het zelfvertrouwen was terug en de score werd gestaag uitgebouwd naar 11 – 2 in het voordeel van Juventa. Voorwaarts kwam er niet meer aan te pas. Nadat het eind signaal klonk, barste het feest los en werden de champagne flessen ontkurkt. Na het douchen werd koers gezet richting de kantine van Juventa. Daar ging het feest vrolijk door en werden de bekers uitgereikt. En bij een kampioenschap hoort natuurlijk patat!

Wat een geweldige en dik verdiende prestatie!
JO8-1 KAMPIOENJO8-1 KAMPIOEN

Dit vind je misschien ook leuk...