Juventa ’12 JO15-1 kampioen van de 2 e klasse!

In navolging van de JO13-1 is het de jongens van JO15-1 ook gelukt om in deze donkere dagen voor
kerst kampioen te worden van de 2e klasse. Nadat vorige week zaterdag de wedstrijd in het tegen Avc Heracles werd afgelast kon vanavond de wedstrijd doorgaan. Omdat niet in Almelo gespeeld kon worden is de wedstrijd afgewerkt op de velden van Juventa’12.
Na vijf overwinningen en één gelijkspel had de ploeg van trainer Wesley Peeters alles zelf in de hand.
Op 3 december werd tegen de koploper, SV Rijssen een belangrijke stap gezet richting het kampioenschap. SV Rijssen werd met 4 – 1 van de mat werd geveegd, Maar vanwege het gelijke spel tegen SVVN was er nog één finale te spelen met één opdracht voor de jongens! WINNEN!
Onder het toeziende oog van de vele supporters begonnen de jongens gespannen aan de wedstrijd.
Binnen 3 minuten stond echter de 2 – 0 al op het scorebord en vlak voor rust maakte Juventa ’12 de 3 – 0. Daarmee leek de wedstrijd beslist.
Na rust begonnen de jongens slordig en scoorde AVC Heracles al snel de 3 – 1. Het spel van Juventa werd rommelig maar toch lukte het Juventa om na 20 minuten spelen de 4-1 te maken. Maar 3 minuten later maakte Avc Heracles de 4-2. Maar met nog een kleine 10 minuten te spelen kon het kampioenschap niet meer misgaan. Toen daar ook de 5-2 gemaakt werd was het klaar.
Na een groot feest op het veld werd koers gezet richting de kantine van Juventa’12.
Nu mogen de jongens gaan genieten van een welverdiende winterstop. In januari start de voorbereiding op de 2e seizoenshelft in de eerste klasse en de eerste oefenwedstrijden staan al weer gepland.

Dit vind je misschien ook leuk...