JUVENTA JEUGD SUPPORT

Wellicht heb je onze jeugdleden al zien lopen in de prachtige nieuwe pakken, wat een mooie uitstraling! Als Juventa willen we éénheid uitstralen en daarom is er besloten om alle JO-teams te voorzien van nieuwe trainingspakken, nieuwe tassen en een nieuw shirt. Als reclame uiting is gekozen voor “Juventa Jeugd Support”, dit is een aantal sponsoren die samen de nieuwe kleding bekostigd hebben. Kenkhuis Adviesgroep, Teamsportfabriek, Uw aankoopmakelaar in Twente, Schasfoort Tankstations, Nydamm Wonen en Weghorst Makelaardij hartelijk dank voor jullie sponsoring en welkom bij “Juventa Jeugd Support”.

Wij nodigen andere sponsoren van harte uit om ook aan te sluiten bij Juventa Jeugd Support. Interesse? Caroline Schasfoort, Rob Westerink, Bart de Vries of Ronald Krikken geeft u graag meer informatie. Eventueel zijn wij per mail bereikbaar: sponsor-commissie@juventa12.nl.

Tot slot een groot compliment voor de kledingcommissie die enorm veel werk heeft verzet zodat de kledinguitgifte vlekkeloos verliep!
Juventa Jeugd Support

Dit vind je misschien ook leuk...