Juventa’12 is op zoek naar jou!

Juventa ’12 is een vereniging die onmogelijk kan bestaan zonder vrijwilligers. Als ieder lid of ouders/verzorgers van leden een steentje bijdragen blijft het een bloeiende vereniging die een gezonde prestatiedrang combineert met respect, sportiviteit, gezelligheid, saamhorigheid en gelijkheid.

Juventa’12 is op zoek naar jou!
Juventa12

Wil jij:

–            Een zinvolle ondersteuning bieden aan deze leuke vereniging?
–            Invloed op het beleid van de vereniging of wil je je commerciële ervaring inzetten voor de vereniging?

We heten je van harte welkom!

Juventa’12 is op zoek naar bestuursleden en leden voor de sponsorcommissie.  Maar ook als je elders je steentje denkt bij te kunnen dragen nodigen we je uit te reageren. Voor informatie kan je contact opnemen met Ronald Krikken, Jasper Joosten, Ulrieke de Jong, Patrick Rikmanspoel, Theo Tijhuis, Michel Spoolder, Alfons Nijboer, Dennis Kok of Sandy Stamsnijder of stuur een mail naar sandy.stamsnijder@juventa12.nl.

Zie hieronder meer gedetailleerde informatie.

Voor de sponsorcommissie zoeken wij mensen met commerciële en/of administratieve ervaring. Als je affiniteit hebt met de rol van voorzitter dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.  Als lid van de sponsorcommissie werf je samen met de andere commissieleden sponsors die bereid zijn om onder bepaalde voorwaarden een bijdrage in geld en/of materialen beschikbaar te stellen aan de vereniging.

Voor het Bestuur zoeken wij mensen met affiniteit met jeugdactiviteiten, technisch beleid, seniorenzaken of kantinezaken.

Het bestuur is eindverantwoordelijk voor het functioneren van de vereniging. De verantwoordelijkheden voor het uitvoeren van taken zijn door het bestuur neergelegd bij de commissies. Het bestuur is richtinggevend in het beleid. Binnen de door het bestuur gestelde kaders kunnen de commissies zelfstandig hun taken verrichten. Bestuursleden hebben korte lijnen met deze commissies en begeleiden deze. Het Bestuur vergadert 1x per maand.

Dit vind je misschien ook leuk...