UPDATE: Juventa’12 MO11-2 bij Heracles-Graafschap

We hadden gewonnen met de boekjes verkopen en mochten naar de wedstrijd van Heracles tegen de Graafschap. We gingen met alle meisjes van ons team en onze vaders of moeders mochten mee. Eerst waren we in de kleedkamer en kregen we kleren aan van Heracles. We mochten met een speler aan de hand het veld op. Ik liep met nummer 9. Iedereen kreeg een hele grote ballon met helium erin. Deze mochten we aan het eind ook mee naar huis nemen.
Na de line up mochten we naar onze ouders en konden we de wedstrijd zien. Heracles heeft heel goed gevoetbald! En heeft met 4-0 gewonnen. In de laatste minuut maakte Vincent Vermeij nog een mooi doelpunt. Elke keer dat ze scoorden hebben we met onze oranje staven geslagen en gejuicht, we gingen dan boven op onze stoel staan.
Het was heel erg leuk om erbij te zijn! Dit wil ik nog wel een keer meemaken 🙂
Groetjes Jolijn Guikema
——————————————————————-
Wij hebben met ons team als snelste alle boekjes verkocht en daarom mochten we naar een voetbalwedstrijd van Heracles. Om 19:00 moesten we er zijn omdat we moesten verzamelen. Toen gingen ze kijken of we er allemaal waren de ouders kregen toen een kaartje voor wat drinken. Toen moesten ze naar de plek op de tribune. De kinderen moesten naar binnen voor het klaar maken. We kregen allemaal een tenue aan van Heracles voor de line-up. Ze gingen het goed uitleggen en moesten van spanning toen allemaal naar de wc. We kregen nog meer uitleg toen moesten we naar de verzamelplaats na een kwartier. Daar kwamen de spelers, maar we mocht niet iets zegen tegen de spelers, want ze waren in diepe concentratie en mochten alleen praten als hij iets tegen jou zei. Toen moesten we hand in hand met de spelers het veld oplopen. Het regende heel erg hard, dat was jammer. Bij het veld oplopen hadden de spelers een hele grote ballon in de andere hand. Daarna kregen we van de spelers de ballon en die mochten we houden, hij was heel groot, ik had een blauwe. We moesten weer naar de kleedkamer om ons om te kleden. Daarna gingen we naar de plek bij de ouders op de tribune. We namen de ballon mee naar de tribune. Toen moest de beveiliging nog bellen wat we met de ballonnen moesten doen. Aan het hek vast maken en toen naar onze plek. We kregen een tas mee met drinken en chips en een oranje opblaasbuis van Indy om ze aan te moedigen. Het was een superleuke avond. Heracles had gelukkig gewonnen met 4-0.

Dit vind je misschien ook leuk...