Juventa’12 zondag 3 begint competitie met ‘’zes uit twee’’

Na een lange voorbereiding zijn eindelijk de beker- en competitie wedstrijden begonnen. Eerst werden er 3 beker wedstrijden gespeeld, respectievelijk tegen Sv Vasse 2 (4-2 verlies), Stevo 4 (4-4 gelijkspel) en TVC’28 6 (0-2 winst).

Zondag 20 september werd er afgetrapt op sportpark het Lageveld te Wierden voor de 1e competitiewedstrijd. ABS Bathmen 3 werd aan de zegekar gebonden door middel van een solide 1-0 overwinning. Het motto: ‘’ het hoeft niet (altijd) mooi’’ werd hier gevolgd door de mannen van trainer Leushuis en de 3 punten bleven in Wierden. De kop is er af!

27 september 2020: Juventa’12 -3 mag op bezoek in ‘’ De Kuip’’ van het Oosten. Het prachtige sportpark van Vv Hellendoorn: kleedkamers onder de kantine en een trap waarmee je het hoofdveld betreedt. De voorbereiding verliep goed, onder luid applaus werd door afwezigheid van vlagger B. Albersen Thijs R (na enig aandringen) aangewezen die dit prima heeft waargenomen. 2e helft mocht hij overigens als speler minuten maken.

Een flitsend begin van Juventa’12: Maikel T wist in 10 minuten tijd 4x zijn directe verdediger langs te gaan, helaas zonder resultaat. Na 13 minuten was daar dan eindelijk de verlossing: Vincent M wist met fantastisch schot de keeper van Vv Hellendoorn te passeren. Niet veel later volgde een meer dan terechte penalty. Er was wat commotie over wie hem mocht nemen, echter stond Michel S op en schoot hem feilloos binnen. ‘’ Good- old’’ Eugelink had een paar minuten later een splijtende pass van eigen helft op Daniel S die hem beheerst binnen knalde, 0-3 en rust. In de rust werden een aantal wisselingen doorgevoerd. Juventa begon onrustig en gaf Hellendoorn een sprankje hoop, de gastheren kregen een aantal kansen maar stuitte steeds op sluitpost R. Krake. Niet veel later was daar wederom Eugelink met een fantastische knal van een meter of 25 wat de 0-4 betekende. Hellendoorn kwam nog terug tot 1-4, maar Juventa liet zich daarna niet weer verrassen. Eind van de wedstrijd kwam inzicht en ineens was daar S. Vos die met een geweldige afstandspoeier de eindstand op het scorebord zette: 1-5. Een compliment van trainer Leushuis voor een goed spelend Juventa’12. Zondag a.s. wacht Haarle 3, er wordt dan afgetrapt in Haarle om 10:30u.

Dank voor het lezen en tot de volgende keer.

Uw verslaggever ter plaatse.
Juventa'12 zondag 3 begint competitie met

Dit vind je misschien ook leuk...