Keeperstraining voor de jeugd gaat weer beginnen!

Op maandag 17 september start de keeperstraining voor de jeugdkeepers weer. Dit jaar hebben we weer een grote groep met talentvolle en enthousiaste keepers vanaf de JO9-1 tot en met de JO17-2, inclusief de meiden natuurlijk.

Doordat we zo’n grote groep hebben, zal de training in 3 blokken worden gegeven. De blokken zijn:

Blok 1: 18:15 tot 19:15 uur – Keepers uit de JO9-1, JO10 en JO11 teams
Blok 2: 19:00 tot 20:00 uur – Keepers uit de MO15, JO12, JO13 en de JO15 (1e jaars)
Blok 3: 19:45 tot 20:45 uur – Keepers uit de JO15 (2e jaars) en de JO17

Het kan zijn dat er in de loop van de tijd hierin nog wat verandert, maar voorlopig starten we hiermee.

Ook dit jaar wordt de keeperstraining ondersteunt door de Keepersschool Oldenzaal en zal Ilona Munsterman als trainster meehelpen. Hieronder stelt ze zich even voor.

Ik ben dus Ilona, woon in Losser en ben 32 jaar oud, getrouwd met Mark en moeder van Mischa (5). Ik voetbal zelf al sinds ik 5 ben bij KVV Losser. Sinds ik 7 ben, ben ik bevangen door het keepersvirus. De gehele jeugd heb ik bij de jongens en de KNVB gespeeld. Toen ik een jaar of 12 was mocht ik mijn voormalig keeperstrainer helpen met training geven aan de jongste jeugd en dat vond ik prachtig. Ik ben er eigenlijk nooit mee gestopt.

Zo ben ik al 8 jaar keeperstrainster bij KVV Losser. Sinds 3 jaar bij Keepersschool Oldenzaal en FC Berghuizen. En nu dus ook bij Juventa’12. Elke maandag zal ik Hank en Clemens helpen bij het trainen van keep(st)ers en ik kan niet wachten om te beginnen.

We zien jullie op maandag 17 september!

Met een keepersgroet,
Ilona, Hank, Clemens en Anne

Dit vind je misschien ook leuk...