Kleedkamers bijna klaar!!

De renovatie van de kleedkamers 1 t/m 6 is bijna klaar. De banken moeten nog worden afgelakt, de armaturen nog worden ingebouwd en een paart laatste punten afronden. Er is veel veranderd! Kleedkamers 3 en 4 zijn flink groter gemaakt zodat er nu in beide kleedkamers 2 teams kunnen.

Verder is alles opnieuw betegeld, is er een gietvloer aangebracht en een nieuw plafond met ledverlichting, voorzien van bewegingsmelders. De scheidsrechters hebben ook een nieuwe kleedkamer gekregen. Deze zit nu naast kleedkamer 6. Ook is de verwarmingsinstallatie veranderd en vernieuwd. De kanalen van de luchtverwarming en de afzuiging lopen nu over het dak. Eerder waren deze kanalen afgetimmerd in de kleedkamers en douches waardoor het plafond op sommige plaatsen erg laag was. Daar hebben we nu geen last meer van. Er is geen toilet of urinoir meer in de kleedkamers: de toiletten bij kleedkamer 8 zijn nu voor alle kleedkamers bedoeld.

Voordat we de kleedkamers kunnen gebruiken moeten we nog wel even geduld hebben. We moeten er  zeker van zijn dat de douches in de kleedkamers legionellavrij zijn. De test is uitgevoerd en de uitslag laat nog 12 dagen op zich wachten. Tot die tijd mogen we geen gebruik maken de kleedkamers. We hopen dat we kleedkamers vanaf 8 september weer kunnen gebruiken.

De renovatie was niet gelukt zonder de geweldige inzet van:

  • Onze vrijwilligers
  • Bouwbedrijf Jannink
  • Woolderink Installaties
  • Sylvester Installatechniek
  • SAWE

Dit vind je misschien ook leuk...