Kleedkamers open!

Het is vanaf dinsdag 8 september 2020 weer mogelijk om gebruik te maken van onze kleedkamers. We hebben er even op moeten wachten maar een kijkje nemen in onze prachtig gerenoveerde kleedkamers kan dus weer. De waterleidingen zijn gecontroleerd op aanwezigheid van legionella en gelukkig is alles veilig.

Trainingen

De indeling van de kleedkamers voor de trainingen is begin van het seizoen al gepubliceerd in het trainingsschema. Download deze hier om te kijken in welke kleedkamer jouw team kan plaatsnemen. Voor de jongste jeugd is zoals enkele jaren gebruikelijk geen kleedkamer beschikbaar.

Let op: Seniorenteams dienen ook in de kleedkamers 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Om die reden is het niet toegestaan om met het gehele team tegelijk je in de kleedkamer te bevinden. De Corona Commissie van Juventa’12 heeft per kleedkamer bepaald hoeveel personen zich per kleedkamer gelijkertijd mogen bevinden. Houd je hier aan om Corona buiten onze vereniging te houden en boetes te voorkomen. Kleed je voor de training bijvoorbeeld thuis al om of douche bijvoorbeeld thuis als je direct huiswaarts gaat.

Wedstrijden

Voor alle teams is er bij thuiswedstrijden een kleedkamer beschikbaar, ook voor de jongste jeugd. De indeling van de kleedkamers vind je op onze website of via Mijn.Juventa12.nl. Op het sportpark vind je de indelingen ook op het scherm bij de oorspronkelijke ingang van de kantine. Voor seniorenteams wordt waar mogelijk een 2-tal kleedkamers gereserveerd zodat er afstand gehouden kan worden zonder dat een deel van het team moet wachten. Ook bij wedstrijden geldt voor 18+ namelijk 1,5 meter afstand in de kleedkamers.

En uiteraard geldt.. nieuw houden we graag nieuw. Wees zuinig op onze kleedkamers en houd ze schoon. Samen kunnen we er weer jaren op vooruit.

 

Dit vind je misschien ook leuk...