Mannen uit de zaal, op titelkoers!

Na vorige week een prima wedstrijd te hebben gespeeld tegen Berghuizen 1. Stond vandaag EBZV’85 2 uit Borne op het programma. De thuiswedstrijd, spelend in de Zomp in Enter begon om 21:00 uur. Juventa’12 Zaal 1 begon met de volgende opstelling. Op goal : Koen Arends, In de verdediging. Dylan Kottink, op rechts: Dennis Lammertink, op links: Brian Kottink en in de spits onze goaltjesdief Mart Jannink. Met als wisselspelers: Mats Knol, onze captain Nick Hogt en Daan Knol.

Na het beginsignaal van de scheidsrechter, begonnen beide ploegen zoekend en rommelig aan de wedstrijd. Dit duurde gelukkig niet heel lang, want na een goede actie van Dennis Lammertink werd er binnen het strafschopgebied een overtreding op hem begaan, penalty! Deze werd feilloos binnen geschoten door Brian Kottink, die zo de stand op 1-0 zette.

Juventa bleek ook vanavond weer heer en meester te zijn in de sporthal de Zomp, en zette dan ook snel de 2-0, 3-0 en 4-0 op het scorebord. Doelpuntenmakers: Dylan Kottink, Dennis Lammertink en Mats Knol. EBZV’85 2, die haar eerste wedstrijd van dit seizoen speelde was niet opgewassen tegen de blauw-witte geoliede machine. Ze waren dan ook niet bij machten om tot een gevaarlijke doelpoging te komen.

Maar helaas kwam het woord, Clean Sheet, vanavond (weer niet) voor in het woordenboek van keeper Koen Arends. Na een slordig omschakelmoment, kwam EBZV’85 2 alleen voor keeper Koen Arends.. Die zo de stand op 4-1 konden zetten. Dit was tevens de ruststand.

Ook de 2e helft domineerde Juventa’12 zaal 1 de wedstrijd. Ze creëerden een aantal goede mogelijkheden. Dit resulteerde kort na rust in een aantal doelpunten. Doelpuntenmakers: Dylan Kottink, en Dennis Lammertink. Stand: 6-1. Vlak hierna scoorde EBZV’85 opnieuw.. Vanaf eigen helft, uit de kluts, via-via, zo vloog de bal over keeper Koen Arends heen. 6-2.

Met nog een kwartier op het scorebord wist Juventa’12 zaal 1 de wedstrijd goed uit te spelen. Door een fantastische steekbal van Mart Jannink wist Mats Knol de 7-2 op het scorebord te zetten. 10 minuten voor tijd kreeg EBZV’85 nog een penalty, die ze beheerst binnen schoten. 7-3. In de laatste 5 minuten wisten Daan Knol en Dennis Lammertink de score nog uit te breiden. En zo de eindstand te bepalen… Eindstand : 9-3. Juventa’12 zaal 1 …………. 12 !! punten uit 4 wedstrijden.. Onderweg naar de titel?

Wilt u de blauw – witte trots uit de zaal komen aanmoedigen?
Donderdag 19-oktober is de volgende thuiswedstrijd om 21:00 uur in de Zomp in Enter.

Juventa12 Zaal1
Juventa12 Zaal1
Juventa12 Zaal1

Dit vind je misschien ook leuk...