MDWF: kleine aanpassing voor O8 tm O12

Net als aflopen seizoen moeten trainers en leiders van de O8 t/m O12, net als de teams vanaf O13, de uitslag doorgeven via het Mobiele Digitale WedstrijdFormulier (hierna MDWF).  Ten opzichte van afgelopen seizoen heeft er een kleine wijziging plaatsgevonden.

Oude situatie (bij thuisduels):

Na afloop van de wedstrijd opende je de App ‘Wedstrijdzaken’ van ‘Sportlink Services’, selecteerde jij je wedstrijd, voerde jij jezelf (of de naam van je dochter/zoon) in als spelbegeleider/scheidsrechter om vervolgens de uitslag in te voeren en het formulier op te sturen.

Nieuwe situatie (bij thuis & uitduels):

Voor aanvang van de wedstrijd ga je naar de App ‘Wedstrijdzaken’ van ‘Sportlink Services’, selecteer jij je wedstrijd en geef je de namen van de spelers/speelsters door die meespelen bij de desbetreffende wedstrijd. Het ‘standaard team’ is al weergegeven, je hoeft alleen een speler te verwijderen of toe te voegen als er mutaties voor deze wedstrijd hebben plaatsgevonden. Op vrijdag of zaterdagochtend maak je de spelerslijst definitief (wijzigen is niet meer mogelijk, net als echte profs dus!).

Bij uitduels ben je vervolgens klaar, voor thuisduels geldt:

Vervolgens ga je na afloop van de wedstrijd opnieuw naar de App, selecteer je de wedstrijd en voer jij jezelf (of de naam van je zoon/dochter) in als spelbegeleider/scheidsrechter. Tot slot vul je de uitslag in en verstuur je het MDWF.

Account aangemaakt?

Voor aanvang van het seizoen wordt jij, indien geen lid je zoon/dochter, aangemerkt als teammanager. Dit houdt in dat je bovenstaande bevoegdheden krijgt voor jouw desbetreffende elftal.

Lees ook: Oproep aan leiders & trainers (m.b.t. bovenstaande)

Lees hier veelgestelde vragen MDWF Pupillen!

Lees hier alles over het MDWF!

Vragen?  Mail wedstrijdzaken@juventa12.nl

 

You may also like...