Mijn.Juventa’12 Clubstats!

Het is donderdagmiddag, af en toe een bui maar vooral grijs en frisjes. Het ene lid van onze vereniging zit nog op school terwijl de andere nog eens naar de koffieautomaat loopt om zijn zoveelste bakje koffie van vandaag op te halen. We doen allemaal ons ding maar kunnen ook allemaal niet wachten tot het weekend weer is begonnen. En voor de één is het buitenspelen de reden, de andere is helemaal klaar met zijn baas. Maar voor de meisjes van Juventa ’12 MO11-1 is er een andere reden om uit te kijken naar het weekend… De Kraker!!

Mijn.Juventa’12 houdt sinds dit seizoen diverse statistieken bij over de prestaties van de teams van onze vereniging. Grote overwinningen, gekke gelijke spelen en helaas ook de keiharde nederlagen. Ook is inzichtelijk welke teams tot op heden het best presteren en in competitieverband is die eer aan… Juventa ’12 MO11-1!

In de 2e klasse 17 wonnen de meisjes van MO11-1 tot op heden alle 3 de wedstrijden, een prima prestatie! En hoewel er meerdere teams zijn die fantastisch aan het seizoen zijn begonnen, is MO11-1 toch tot op heden de beste omdat zij al een doelsaldo wisten te verzamelen van +30 goals!

Dat het nationaal vrouwenelftal van Nederland op dit moment zo goed presteert is natuurlijk geweldig, maar hopelijk kijken ze ook al naar de toekomst. Met zoveel punten, zo weinig tegengoals en zoveel gemaakte doelpunten kan het bijna niet anders dan dat onze MO11-1 op de radar staat van de KNVB.

A.s. zaterdag wacht voor onze toppers een cruciaal duel want om 08:45 uur is in Almelo de nummer 2 Luctor et Emergo MO11-1 de tegenstander. Een directe concurrent die tot op heden ook nog niet verloor. Meisjes, zet deze prima reeks voort want op dit moment zijn jullie de beste!

Dit vind je misschien ook leuk...